Al een paar maanden zitten we met z’n allen zo veel mogelijk thuis. Dat heeft een groot effect op  onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een kleine groep mensen is sinds de crisis meer gaan bewegen, maar voor de meesten van ons geldt juist dat we minder actief zijn. En dat terwijl we nog steeds hetzelfde eten. Het gevolg? De zogenaamde quarantainekilo’s vliegen eraan.

Niet zo gek, want de sportscholen zijn gesloten en een loopje naar de voorraadkast is vanuit je thuiskantoor makkelijk gemaakt. En ook stress zorgt ervoor dat we eerder naar troostvoer grijpen dan voor iets gezonds kiezen.

Wil jij die coronakilo’s kwijt of voorkomen dat ze eraan komen? De 5 stappen in dit e-book helpen je om gezondere eetkeuzes te maken. Want gezond(er) eten, is goed voor jezelf zorgen.

In dit gratis e-book leer je onder andere:

  • Wat jouw persoonlijke eetvalkuilen zijn
  • Hoe je een aanvalsplan maakt voor lastige momenten
  • Hoe je beter naar je lichaam kunt luisteren door met aandacht te eten
  • Wil jij dit gratis e-book downloaden?
    **We maken je er op attent dat de door jou verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van Psychologie Magazine. Je gegevens worden gebruikt om je onze wekelijkse nieuwsbrief te sturen en je op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van Psychologie Magazine. Als je geen prijs stelt op deze informatie, kun je dit per e-mail melden bij pm.abonnement@weekbladpers.nl of schriftelijk bij onze klantenservice, Postbus 1570, 1000 BN Amsterdam.
Beeld: David Billings, Unsplash