Maak van groei een gewoonte

Medewerkers vormen het kloppend hart van elke organisatie. Als bedrijf heb je er daarom voordeel bij dat medewerkers zich ontwikkelen, niet veel stress ervaren en gezond zijn.  

Drie wegen voor een leven lang groei
Voor elk bedrijf hebben we een passende oplossing om de mentale vitaliteit onder werknemers te stimuleren. Combineer online trainingen met workshops op de werkvloer en een professionele coachpool voor optimaal resultaat. We bepalen samen wat het beste aansluit bij de doelen en vraagstukken van je organisatie. Zo maak je binnen jouw organisatie van groei een gewoonte.

Academy - online trainingen

Onze Academy is er voor elke professional die zijn leven lang wil groeien. Inzichten wil opdoen en blijven oefenen, want leren kost tijd. Ontwikkeld in samenwerking met de beste experts bieden wij een online leeromgeving waarin aandacht voor en werken aan je mentale gezondheid en persoonlijke groei de normaalste zaak van de wereld wordt. Omdat we geloven dat je sterker bent als je goed in je vel zit. 

De Academy biedt een uitgebreid aanbod van online trainingen in de thema’s: Mindful leven, Zelfwaardering, Werk, Hooggevoeligheid, Relaties, Fysieke gezondheid, Mentale gezondheid en Opvoeden. 

Waarom Psychologie Magazine Business?

  • Persoonlijke aanpak, passend bij de organisatiebehoeften
  • Integrale benadering; training – coaching – maatwerk
  • De kennispartner op het gebied van persoonlijke groei

Coaching - in teams of individueel

Wil je coaching beschikbaar stellen aan medewerkers binnen je bedrijf, zelf zicht houden op kosten en kwaliteit van de coaching, en ontzorgd worden in het keuzeproces? Via Coachfinder stellen we een groep gecertificeerde coaches samen, een coachpool. We hebben een breed aanbod met onder andere loopbaancoaching, outplacement, stress coaching en life coaching. Het is mogelijk om individuele coachingstrajecten samen te stellen, of juist in teamverband. Met behulp van onze unieke matchingtool kiezen je medewerkers zelf een passende coach.

Maatwerk oplossingen

Om een leven lang groei bij medewerkers actief te stimuleren, is het van belang continue oplossingen voor ontwikkeling aan te bieden, passend bij hun behoeften en uitdagingen. 

Psychologie Magazine Business heeft ruime ervaring als ontwikkelaar van trainingen gericht op mentale gezondheid en vitaliteit. Samen met onze Engagement Manager ondersteunen we je deze behoeften te bepalen en vertalen deze in co-creatie naar een leeroplossing. Zo weten we zeker dat die past bij jouw team en/of organisatie.  

Waarom kiezen voor maatwerk?

  • Uitgebreide analyse, co-creatie en doorlopende evaluatie
  • Persoonlijke projectbegeleiding d.m.v. een engagement manager
  • Fysiek, online of blended

Wil je meer weten of persoonlijk advies?

We maken graag nader kennis om je meer te vertellen over de mogelijkheden en samen te verkennen wat de meest passende oplossing is voor jouw bedrijf.

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Elise Rutten
Telefoonnummer: 06 – 28 94 76 98
elise.rutten@psychologiemagazine.nl 

 

Ja, ik ontvang graag informatie

"  (vereist)" indicates required fields

Naam  (vereist)
 
Neem contact met mij op  (vereist)
Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Lees dan ons privacy statement.

Wie zijn wij?

Psychologie Magazine is al 40 jaar dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Elke stap begint bij inzicht. Wij maken inzichten uit de wetenschap toegankelijk en toepasbaar in het dagelijks leven. Met één van meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder.

267435