Als abonnee ontvang je als één van de eersten de nieuwste Psychologie Magazine gratis thuisbezorgd.

Maak van groei een gewoonte

Medewerkers vormen het kloppend hart van elke organisatie. Als bedrijf heb je er daarom voordeel bij dat medewerkers zich ontwikkelen, niet veel stress ervaren en gezond zijn.  

Drie wegen voor een leven lang groei
Voor elk bedrijf hebben we een passende oplossing om de mentale vitaliteit onder werknemers te stimuleren.  Combineer online trainingen met workshops op de werkvloer en een professionele coachpool voor optimaal resultaat. We bepalen samen wat het beste aansluit bij de doelen en vraagstukken van je organisatie. Zo maak je binnen jouw organisatie van groei een gewoonte.

Academy - online trainingen

Onze Academy is er voor elke professional die zijn leven lang wil groeien. Inzichten wil opdoen en blijven oefenen, want leren kost tijd. Ontwikkeld in samenwerking met de beste experts, bieden wij een online leeromgeving, waarin aandacht voor en werken aan je mentale gezondheid en persoonlijke groei de normaalste zaak van de wereld wordt. Omdat we geloven dat je sterker bent als je goed in je vel zit. 

De Academy biedt een uitgebreid aanbod van online trainingen in de thema’s; Mindful leven, Zelfwaardering, Werk, Hooggevoeligheid, Relaties, Fysieke gezondheid, Mentale gezondheid en Opvoeden. 

Jongeren

Waarom Psychologie Magazine Business?

  • Persoonlijke aanpak, passend bij de organisatiebehoeften
  • Integrale benadering; training – coaching - maatwerk
  • De kennispartner op het gebied van persoonlijke groei

Coaching - in teams of individueel

Bij onze aanpak hoort de inzet van coaching. Via Coachfinder stellen we een groep gecertificeerde coaches samen, een coachpool. We hebben een breed aanbod met onder andere loopbaancoaching, outplacement, stress coaching en life coaching. Het is mogelijk om individuele coachingstrajecten samen te stellen, of juist in teamverband. Met behulp van onze unieke matchingtool kiezen je medewerkers zelf een passende coach.

Maatwerk oplossingen

Om een leven lang groei bij medewerkers actief te stimuleren, is het van belang continue oplossingen voor ontwikkeling aan te bieden, passend bij hun behoeften en uitdagingen. 

Psychologie Magazine Business heeft ruime ervaring als ontwikkelaar van trainingen gericht op mentale gezondheid en vitaliteit. Samen met onze Engagement Manager ondersteunen we je deze behoeften te bepalen en vertalen deze in co-creatie naar een leeroplossing. Zo weten we zeker dat die past bij jouw team en/of organisatie.  

DNA

Waarom kiezen voor maatwerk?

  • Uitgebreide analyse, co-creatie en doorlopende evaluatie
  • Persoonlijke projectbegeleiding d.m.v. een engagement manager
  • Fysiek, online of blended

Wil je meer weten of persoonlijk advies?

Samen met jou kijken we graag over Rhoe je van groei een gewoonte kan maken in jouw organisatie. In een persoonlijk gesprek vertelt onze Engagement Manager Stefan van Rumpt graag meer over de mogelijkheden. 

Voordat we van start gaan, creëren we draagvalk en enthousiasme binnen de organisatie. Evaluatie en een doorlopende dialoog horen bij onze aanpak.

Stefan van Rumpt 
Telefoonnummer: 06 – 28 94 76 81
stefan.vanrumpt@psychologiemagazine.nl 

Ja, ik ontvang graag informatie

"  (vereist)" indicates required fields

Naam  (vereist)
 
Neem contact met mij op  (vereist)

Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Lees dan ons privacy statement.

 

Wie zijn wie?

Psychologie Magazine is al 40 jaar dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Elke stap begint bij inzicht. Wij maken inzichten uit de wetenschap toegankelijk en toepasbaar in het dagelijks leven. met een van meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder.

267435