Huilen, schreeuwen, krijsen: baby Loes lijkt radeloos te zijn. Alleen als Marion haar vasthoudt, is ze even stil. Maar zodra ze in haar wieg ligt, breekt de hel los. Na weken van afzien, zoeken de afgepeigerde ouders van Loes medische hulp. Hun kindje wordt van onder tot boven nagekeken in het Academisch Medisch Centrum (amc) in Amsterdam. Artsen vinden een spijsverteringsstoornis, ‘Niets ernstigs’, zeggen ze.

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder
Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een belangrijke stap in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt je in je zoektocht naar een coach die bij je past.

Vind je ideale coach

Nadat het probleem is verholpen, gaat het huilen onverminderd door. Marion is óp. ‘Ik was doodsbang dat ik een hekel aan mijn eigen kindje zou krijgen.’ De kinderarts in het amc suggereert psychologische begeleiding. Therapie voor een baby? Marion vindt het wel wat vreemd, maar na twaalf weken is ze bereid alles te proberen. Uitgeput klopt ze aan bij Basic Trust, een landelijke organisatie van specialisten in opvoeding, hechting en adoptie. Diezelfde dag nog komt er een eind aan haar lijdensweg.

Een kind van een halfjaar oud kan nog niet praten en heeft nog niet veel meegemaakt. Dat baby’s psychische problemen kunnen hebben, lijkt daarom onwaarschijnlijk, en dat ze daarvoor in behandeling kunnen, is helemaal overdreven. Toch kan in het hoofd van een paar maanden oude baby een hoop gebeuren. Relatieproblemen, een ziekenhuisopname, postnatale

Log in om verder te lezen.