1 Consciëntieusheid

21 punten = doelgericht

‘Ik heb geen carrièredoelgerichtheid, pas op mijn eenenveertigste publiceerde ik mijn eerste boek. Maar ik heb wel altijd keurig gedaan wat ik moest doen en ik ben altijd op tijd. Pathologisch zelfs. Te laat komen vind ik vreselijk, en ik haal elke deadline. Ben zelfs altijd te vroeg met inleveren.

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder
Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een belangrijke stap in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt je in je zoektocht naar een coach die bij je past.

Vind je ideale coach

Aan mijn teksten zit ik uren te peuteren. Ik moet soms eindeloos denken over een scène in een boek. Je bent als schrijver bezig een hele wereld op te zetten, en daar wandel ik dan maanden in rond. Ik ben net klaar met een boek over mijn overgrootmoeder, Altijd roomboter. Ze is in 1856 geboren en is 97 jaar geworden. Ik heb haar nog gekend. Ze was dienstbode en raakte zwanger van de heer des huizes. Later kreeg ze nog tien kinderen van mijn overgrootvader. Ze was heel arm, maar leefde met opgeheven hoofd. Ze moest per se roomboter op haar brood hebben, margarine was voor haar het hellend vlak. Ze was koppig en strijdlustig.

Ik probeer iedere keer een andere methode van werken, maar deze keer ben ik begonnen bij het begin. Eerst een boel archiefwerk, uitzoeken waar ze heeft gewoond. Lezen over het Burgerweeshuis

Log in om verder te lezen.