Jabbar Gibson is een held. Op 1 september 2005 confisqueerde deze 20-jarige Amerikaan op eigen gezag een schoolbus, pikte daarmee overal in het overstroomde New Orleans ontredderde mensen op en bracht ze naar Houston, Texas – een rit van dertien uur. Hij was de eerste die slachtoffers van de orkaan Katrina veilig buiten het noodgebied afleverde; door de falende hulp werden de laatste mensen pas vijf dagen later geëvacueerd.

Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een belangrijke stap in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt je in je zoektocht naar een coach die bij je past.

Vind je ideale coach

Jabbar Gibson is een boef. Op 1 september 2005 stal deze 20-jarige eigenhandig een schoolbus, reed die zonder groot rijbewijs van New Orleans naar Houston, en maakte daar ruzie met opvanginstanties die ‘zijn’ vluchtelingen weigerden omdat ze niet op een officiële lijst stonden. Daarmee stapelde hij de ene twijfelachtige actie boven op de andere. En dat voor een jongen die toch al een strafblad met zich meesleepte: autodiefstal, drugsbezit, een gewapende roofoverval…

Log in om verder te lezen.