Dit is een love story tegen-alles-in, zo’n verhaal waarvan je een brok in je keel krijgt.

Training Houd me vast (voor jou en je partner)
Training

Training Houd me vast (voor jou en je partner)

  • Leer elkaar écht zien en begrijpen
  • Ontdek hoe jullie pijnlijke momenten uit het verleden kunnen loslaten
  • Officiële Emotionally Focused Therapy (EFT) training van Sue Johnson
  • Met het boek Houd me vast van Sue Johnson
Bekijk de training
Nu maar
€ 175,-

Zij is na twintig jaar huwelijk nog steeds verliefd op hem, ook al is hij totaal niet meer de man die hij ooit was, en ondanks alles wat er is gebeurd.

Twaalf jaar geleden begonnen de problemen voor Jim (84) en Janet (63) Colello uit Walnut Creek, een aangeharkt plaatsje ten oosten van San Francisco. Op een mooie zonnige dag viel hij zomaar neer op de golfbaan, en ook de dagen daarna bleef hij zijn evenwicht verliezen. ‘Ik denk dat dit het begin is van de ziekte van Parkinson,’ zei de neuroloog.

Twee jaar later, Jim was inmiddels 74, gebeurde er iets vreemds: hij goot zomaar zijn hele flesje prik leeg in de schaal spaghetti die op tafel stond. De dag erna deed hij opnieuw iets raars: midden op de snelweg, in een file, probeerde hij ineens uit het taxibusje te stappen. Janet hield hem tegen, waarop Jim haar met zijn wandelstok begon te slaan: ‘Jij bent niet de echte Janet! Jij houdt me hier gevangen. Laat me eruit, laat me eruit!’ Ternauwernood slaagde ze erin hem binnenboord te houden. De volgende dag zat ze

Log in om verder te lezen.