Het kamertje is schaars verlicht, bekleed met rood pluche, in het midden een bed met daarop een hartvormig kussentje. Voor € 1,25 mag je een kijkje nemen in dit peeskamertje op het Oudekerksplein, waar de dames in vol ornaat achter de ramen staan. Het pic, het prostitutie informatie centrum, biedt prostituees, klanten en toeristen informatie over het leven op de Wallen. Bussen met toeristen worden er uitgeladen (een van de meest gestelde vragen: ‘Gebruikt iedereen in Nederland drugs?’). Wie wil, kan een foto laten maken van zijn hoofd op een gefiguurzaagde prostituee.

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder
Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een belangrijke stap in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt je in je zoektocht naar een coach die bij je past.

Vind je ideale coach

Oprichtster Mariska Majoor (33) zat ooit zelf achter de ramen. Maar op deze zonovergoten dag zit ze in de achtertuin van haar hoekhuis in Almere. De schommel wiegt zachtjes heen en weer, een merel zingt op het dak, haar dochtertje Robin van vijf komt zo uit school. Als ze thee met een koekje serveert, moet ze zelf lachen om het contrast. ‘Ik heb altijd al strijd tussen mijn oren gehad, maar dit is wel heel maf. Dubbel ook. Soms verlang ik terug naar die tijd. Naar dingen doen die niet mogen, een leven leiden dat niet alledaags is.’

Het gaat haar aan het hart dat ze haar werk voor

Log in om verder te lezen.