Je hebt iemand op het oog, maar je wilt geen blauwtje lopen? Daar is in het multimedia-tijdperk in voorzien. Voor een veilige versierpoging kun je met je mobiele telefoon terecht bij een volautomatische service. Je toetst het 06-nummer in van je geheime liefde, die op zijn scherm niet jouw nummer krijgt, maar de tekst: ‘Gefeliciteerd, er is iemand verliefd op je!’ Als diegene nu het nummer intoetst van zijn of haar eigen geliefde, kijkt de computer of de nummers overeenkomen. Zo ja, dan heb je elkaar letterlijk in je broekzak.

Training Houd me vast (voor jou en je partner)
Training

Training Houd me vast (voor jou en je partner)

  • Leer elkaar écht zien en begrijpen
  • Ontdek hoe jullie pijnlijke momenten uit het verleden kunnen loslaten
  • Officiële Emotionally Focused Therapy (EFT) training van Sue Johnson
  • Met het boek Houd me vast van Sue Johnson
Bekijk de training
Nu maar
175,-

Maar zo is er natuurlijk geen lol meer aan. Stellen die lang bij elkaar zijn, kijken juist met het meeste plezier terug op de tijd dat ze helemaal nog niet zeker waren van de gevoelens van de ander. Aan de eerste afspraakjes, toen zij met hoogrode wangen en glanzende ogen nog een extra wijntje bestelde, iets te hard lachte om zijn grappen en haar been schielijk terugtrok als dat te lang tegen het zijne rustte. Kortom, aan de periode van het aftasten en flirten.

En natuurlijk bestaat er altijd de kans om afgewezen te worden. Dat hij lang voor bedtijd opstaat en zegt: ‘Kom, ik ga eens op huis

Log in om verder te lezen.