1. Welk cijfer geeft u uw uiterlijk?

‘Soms een 6 en soms een 8. Ik heb een goed gezicht voor de film, op camera kun je het er vrij makkelijk steeds anders uit laten zien. Maar dat wil niet zeggen dat ik me de hele tijd alleen maar ontzettend knap zit te voelen. Net als iedereen heb ik ook van die momenten dat ik denk: mwah. Het gaat in golven; dat is vast gewoon iets hormonaals.

Vanwege mijn uiterlijk word ik nogal eens gevraagd voor de rol van “de sexy vrouw”, maar dat is voor mij lang niet altijd zo interessant. Ik vind het vaak veel leuker een gewoon iemand te spelen, of een kettingrokende, zwangere Tokkie met wallen onder de ogen. Sexy vrouwen tonen meestal alleen maar een oppervlakkig buitenlaagje, terwijl gewone vrouwen veel echter zijn. Ze laten meer van zichzelf zien, dan heb je lekker veel te doen als actrice.

Bang voor het moment dat het allemaal gaat hangen ben ik niet. Ik hoop dat ik dan de moeder mag spelen in plaats van de dochter. Heel misschien laat ik ooit een ooglidcorrectie doen, want met hangende oogleden wordt het straks natuurlijk lastig open in de camera te kijken. Maar een

Log in om verder te lezen.