Personal assistent voor een dag

Altijd al een PA willen hebben? Dat kan. Ik haal koffie voor je, maak een afspraak met de tandarts, haal boodschappen, kook, lees je kinderen voor, dweil de keukenvloer, boek je vakantievlucht, selecteer wat je echt moet lezen in de krant vandaag, stel je televisieschema vast, beantwoord je mail en haal je Nespressocupjes op bij het postkantoor.

Laat familiepatronen los – maak je eigen keuzes
Training

Laat familiepatronen los – maak je eigen keuzes

  • Herken én doorbreek je belemmerende familiepatronen
  • Ontdek hoe je je eigen pad kunt bewandelen en voel je vrijer
  • Inspirerende video’s en opdrachten onder begeleiding van een contextueel therapeut
Bekijk de training
Nu maar
69,-

Nieuwe vrienden

Je krijgt nieuwe vrienden cadeau. Ik kies tien mensen uit die je niet snel zult vergeten. ’s Ochtends heb je een afspraak met mijn beste vriendin, daarna ga je wandelen met drie koor- of tennisvrienden die hard op zoek zijn naar een vierde. De avondmaaltijd is met de eerste zes mensen die gereageerd hebben op de Facebookpagina “Vrienden gezocht”. Daarna ga je dansen met vier mensen die zakelijk, romantisch of anderszins interessant zouden kunnen zijn, of een paar uit het oog verloren schoolvrienden die ik via Schoolbank.nl voor je heb opgeduikeld.

Vakantie in eigen woonplaats

Je gaat op minivakantie. Doe makkelijke kleren aan en wandelschoenen, neem een buideltasje met paspoort en geld mee en een zonnebril. In de bibliotheek heb ik een reisgids gehaald van je woonplaats; we bezoeken alle (gratis) monumenten en bijzondere plekken die er zijn. We eten in foute cafetaria’s, verdwalen in buitenwijken, nemen de bus naar een onbekend deel van de stad en sturen een kaart naar vrienden met de tekst: ‘Hebben het enorm naar onze zin; wish you were here’.

Diner in je eigen huisrestaurant

Ik kom voor je koken. Je hoeft er niets voor in huis te halen. Ik kook met alles wat ik in je keuken vind. Een pak bami uit 1998, een pot kappertjes, een restje sperziebonen, ik maak er een spectaculaire maaltijd van. Ik dek de tafel met prachtig servies en kristallen glazen, zet muziek op, steek kaarsjes aan en zet je aan tafel. Ik ren heen en weer naar de keuken, schenk de wijn bij en vraag je een paar keer of alles naar wens is.

Een grafrede

Je krijgt ‘m niet zo snel te lezen, je eigen grafrede, maar vandaag krijg je er een cadeau. Noem me vijf mensen die je graag op je begrafenis de loftrompet zou horen steken. Ik bel ze op en hoor ze uit. Wat is er zo leuk aan je, hoe zullen ze zich je altijd herinneren? Welke anekdote zal ze altijd bijblijven? Wat zullen ze missen? Wanneer zagen ze je voor het laatst? Wat hadden ze je nog willen zeggen? Ik schrijf het allemaal op en dan mag je op de bank gaan liggen en het rustig lezen, alsof je er even niet meer was. Het echte cadeau is natuurlijk het leven zelf – want hoera, je bent niet dood.