Vind de coach die bij je past op Coachfinder.nl

Een goede coach ondersteunt je in je ontwikkeling. Je zoekt samen naar antwoorden op vragen als: hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, wat kan ik doen tegen stress en hoe gebruik ik mijn talenten optimaal? Zo maak je − sneller dan uit jezelf − belangrijke stappen.

Lang niet elk coachingstraject gaat over een specifiek probleem; je kunt er ook terecht als je vragen hebt op het gebied van persoonlijke groei of het maken van levenskeuzes. Een professionele coach helpt je je doelen helder te krijgen en vervolgens te bereiken – op werk of op persoonlijk gebied. Vergelijk coaching maar met een personal trainer in de sportschool: zonder zou je je doelen misschien ook wel bereiken, maar mét gaat een stuk sneller.

Vind een coach die bij je past

En vraag een gratis kennismakingsgesprek aan! Lees verder

Met wie match je?

Het aantal Nederlanders dat zich laat begeleiden door een coach groeit sterk. Dat geldt ook voor het aantal coaches. Keuze genoeg dus. Maar welke coaches zijn vakbekwaam? En wie past er specifiek bij jouw behoefte? Psychologie Magazine lanceert daarom Coachfinder: een slim matchingsplatform dat je helpt aan de beste ‘klik’. Aan de hand van de wensen die je invult, selecteert Coachfinder drie geschikte coaches. Maar misschien kijk je wel liever zelf rond in het aanbod? Veel coaches presenteren zich met audiofragmenten en foto’s van hun praktijkruimte. Zo krijg je een goede eerste indruk.

Ga voor betrouwbaar

Op het platform staan alleen coaches met een geaccrediteerde coachopleiding. Zo’n opleiding vergroot de kans dat een coach werkt met effectieve modellen en methodes, en dat hij of zij op de hoogte is van psychologische mechanismen die bij coaching een rol kunnen spelen.

Gratis kennismaking

Alle coaches op Coachfinder bieden een gratis kennismakingsgesprek aan. Dus heb je een keuze gemaakt op grond van de profielen, dan krijg je ook nog eens de kans om – zonder verdere verplichtingen – te checken of de klik er werkelijk is. Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen? Kijk op Coachfinder.nl

Dit vind je misschien ook interessant

Advies

Wil ik wel af van mijn dwangmatige gedrag?

Lees verder
Branded content

6 onmisbare tips voor een gezond lang leven

Goed eten en genoeg bewegen, iedereen weet dat je daarmee gezond oud kan worden. Maar welke stappen ...

Lees verder
Advies

Nog steeds last van mijn dominante vader

Lees verder
Artikel

Coachingsvormen en -methoden

Lees verder
Artikel

Daarom werd ik coach: ‘Ik krijg echt energie van coachen’

Lees verder
Artikel

Lastige types herkennen (en aanpakken) met de Roos van Leary

Lees verder
Artikel

‘Wie steunde je?’

Lees verder
Test

Coach worden, iets voor jou?

Lees verder
Artikel

Psychologie Magazine lanceert Coachfinder, matchingplatform voor coaching

Lees verder