Johanna ter Steege

1 Extraversie

Uitslag: 18 punten = ambivert

‘Ik voel mij prettig in kleine groepen, met mensen die ik goed ken. In een grote groep ben ik geslotener. Ik hou er niet van als te veel ogen op mij gericht zijn. Als ze op een groot feest uit het niets tegen me zeggen: “En nu gaat Johanna speechen,— sla ik compleet dicht. Ik ben geen egotripper. Op een première in Hongarije heb ik een keer een zes minuten durend applaus gekregen. Ik voelde me op dat podium steeds kleiner worden. Ik voel me wel gevleid, maar ik ben te veel no-nonsense om ervan te genieten. De opkomst van de glitter en glamour in Nederland is ook niet aan mij besteed. Niet vanuit bescheidenheid, meer omdat ik dat sterrengedoe leeg en saai vind. Het heeft vaak zo weinig met de inhoud te maken. Bij de première van De Kruistochten (Toneelgroep Amsterdam, red.) was ik zelfs vergeten mooie kleren mee te nemen, zo erg is het met mij gesteld.

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder
Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een belangrijke stap in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt je in je zoektocht naar een coach die bij je past.

Vind je ideale coach

Als ik als acteur op het toneel sta, heb ik geen last van al die mensen in de zaal. Dan val ik terug op kennis en techniek. In een rol zit maandenlange

Log in om verder te lezen.