zelfhulp

‘Het probleem is dat ik veel dingen leuk vind. Tijdens mijn stages heb ik gewerkt met gehandicapten en kinderen, maar een baan als intercedente bij een uitzendbureau lijkt me ook wel wat. Nu ik nog studeer, kan ik verschillende baantjes uitproberen. Fondsenwerven voor een goed doel bijvoorbeeld, of promotiewerk. Maar als ik straks voor een bepaalde baan ga, sluit ik andere functies uit. Hoe weet ik dat die niet veel beter bij me zouden passen?

Pak aan wat je dwarszit
Coachfinder

Pak aan wat je dwarszit

Minder stress, ander werk, meer zingeving of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Een coach helpt je om sneller je doelen te bereiken.

Vind je ideale coach

Ik kom nu op internet ook veel interessante vacatures tegen waarvoor ik niet heb geleerd. Niet dat ik spijt heb van mijn sociale opleiding, maar er zijn nog zo veel andere boeiende studierichtingen. Daarom wil ik misschien doorstuderen als ik straks klaar ben.

Ik vind het lastig om erachter te komen wat mijn talenten en kwaliteiten zijn. Alles wat ik tot nu heb aangepakt, is goed gegaan. Ik weet alleen niet waarin ik écht uitblink. Ook wil ik mezelf geen talenten toekennen waarover ik niet beschik. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Ik heb geen zin om ergens te solliciteren en er daarna achter te komen dat ik het niet kan. Hoe zorg ik ervoor dat ik terechtkom in een baan

Log in om verder te lezen.