Mijn tienerkamer was een goed bewaakt fort. In de wanorde van kleding, lp’s, knuffels, prulletjes en papier was ik alleenheerser. Als ik voetstappen op de trap hoorde, begon ik al te roepen: ‘NIET BINNENKOMEN!’ Niemand, maar dan ook niemand mocht mijn chaos betreden.

Coachfinder

Vind een betrouwbare coach via Coachfinder

Coaching is een behulpzame stap bij zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt jou in de zoektocht naar je ideale coach.

Coach zoeken

Wat ordelijkheid betreft is er sindsdien niet veel veranderd. Alleen kan ik dit op mijn werk helaas niet goed verbergen. Mijn collega’s hebben vrij uitzicht op mijn bureau, nu ja, zeg maar op de papierzee die mijn bureau bedekt. Ik functioneer prima, maar steeds vaker ga ik gebukt onder mijn eigen werkwijze. Zes keer hetzelfde telefoonnummer moeten opzoeken, elke dag meldingen dat mijn mailbox zijn limiet heeft overschreden, stapels tijdschriften en persberichten die ik nog moet lezen. Ik word steeds meer geleefd door mijn werk: ik ben niet meer in charge.

Gelukkig komt The Get Organized Company bij me langs om mijn werkplek opnieuw te organiseren. Vroeg in de ochtend staat Anne-Lies Van Overbeek met zakenpartner Germo Bekendam klaar om aan de slag te gaan. Ze waarschuwen me wel even: ‘Er kan van alles loskomen. Je kunt boos, blij of verdrietig worden. Schaam je nergens voor en voel je veilig. Geef je dromen weer, want

Log in om verder te lezen.