Mijn tienerkamer was een goed bewaakt fort. In de wanorde van kleding, lp’s, knuffels, prulletjes en papier was ik alleenheerser. Als ik voetstappen op de trap hoorde, begon ik al te roepen: ‘NIET BINNENKOMEN!’ Niemand, maar dan ook niemand mocht mijn chaos betreden.

Pak aan wat je dwarszit
Coachfinder

Pak aan wat je dwarszit

Minder stress, ander werk, meer zingeving of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Een coach helpt je om sneller je doelen te bereiken.

Vind je ideale coach

Wat ordelijkheid betreft is er sindsdien niet veel veranderd. Alleen kan ik dit op mijn werk helaas niet goed verbergen. Mijn collega’s hebben vrij uitzicht op mijn bureau, nu ja, zeg maar op de papierzee die mijn bureau bedekt. Ik functioneer prima, maar steeds vaker ga ik gebukt onder mijn eigen werkwijze. Zes keer hetzelfde telefoonnummer moeten opzoeken, elke dag meldingen dat mijn mailbox zijn limiet heeft overschreden, stapels tijdschriften en persberichten die ik nog moet lezen. Ik word steeds meer geleefd door mijn werk: ik ben niet meer in charge.

Gelukkig komt The Get Organized Company bij me langs om mijn werkplek opnieuw te organiseren. Vroeg in de ochtend staat Anne-Lies Van Overbeek met zakenpartner Germo Bekendam klaar om aan de slag te gaan. Ze waarschuwen me wel even: ‘Er kan van alles loskomen. Je kunt boos, blij of verdrietig worden. Schaam je nergens voor en voel je veilig. Geef je dromen weer, want

Log in om verder te lezen.