RELATIES

Het valt niet altijd mee om getrouwd te zijn of om een langdurige relatie in stand te houden. Maar het is nog veel moeilijker om alleen door het leven te gaan.

Training Houd me vast (voor jou en je partner)
Training

Training Houd me vast (voor jou en je partner)

  • Leer elkaar écht zien en begrijpen
  • Ontdek hoe jullie pijnlijke momenten uit het verleden kunnen loslaten
  • Officiële Emotionally Focused Therapy (EFT) training van Sue Johnson
  • Met het boek Houd me vast van Sue Johnson
Bekijk de training
Nu maar
175,-

Wie het met deze stelling eens is, zal zeker iets kunnen hebben aan Het huwelijk in beweging van de Amerikaanse schrijfster Judith Viorst. Viorst, auteur van de bestseller Noodzakelijk verlies, verdiepte zich grondig in de mogelijkheden en moeilijkheden van het loyale, goede en duurzame huwelijk. Waarom trouwen we? Hoe gaan we om met de wederzijdse families? Hoe overleven we de eerste jaren met kleine kinderen, de jaren van tepelkloven en poepluiers, de jaren van geen seks, geen privacy, geen slaap? Wat te doen als de romantiek totaal verpietert? Als partners elkaar uitsluitend als pappie en mammie zien, of zelfs als broer en zus? Als een van de partners verliefd wordt, vreemd gaat, zich ontpopt als rancuneuze ruziezoeker?

Viorst gaat geen enkele vraag uit de weg. Ze put haar wijsheid uit vergaarde kennis, gesprekken, gevalsbeschrijvingen van relatietherapeuten, uit haar eigen (tweede) huwelijk dat al veertig jaar duurt en uit de wijsheid die ze aantrof in het werk van psychologen, romanschrijvers, essayisten en dichters. Viorst is de wijze, oudere vrouw

Log in om verder te lezen.