De prostituee

De eerste weken dat ik begon heb ik het wel moeilijk gehad. Stelde me te kwetsbaar op, gaf soms te veel van mezelf bloot aan klanten, figuurlijk dan. Gelukkig heeft niemand daar ooit misbruik van gemaakt.

TEST
Doe de test »

Is het tijd voor een nieuwe baan?

Ik ken genoeg voorbeelden van meisjes bij wie dat wel het geval is geweest. Gaandeweg leer je je steeds beter af te sluiten, afstand te houden. Noem het ervaring, haha! Het komt weleens voor dat ik een klant meer dan leuk vind, het zijn beslist niet alleen viezeriken die ik over de vloer krijg. Maar die paar keren dat ik echt een orgasme kreeg, liet ik dat niet merken. Dat vind ik te intiem. Als je daaraan toegeeft, kun je dit werk niet doen. Emotioneel moet je je achter een pantser verschuilen.

Mijn privacy wordt met dit werk niet aangetast. Als ik dat wel zo zou ervaren, stop ik. Ik draai een knop om, heb een andere naam, bén tijdelijk ook iemand anders. Mannen geven me geld. Voor dat geld speel ik de hoer, zo zie ik dat. Ze kopen seks, geen liefde. Liefde is niet te koop. Mijn liefde is privé, die bewaar ik voor mijn nieuwe vriend. Eh nee,

die hoeft niet te weten dat ik als prostituee heb gewerkt.’