Een beetje gek was het wel om urenlang alleen mijn eigen stem te horen in die romantische hotelkamer voor twee. Mijn bedpartner zei niets: dat kon hij niet. Sekspop Nick was vooral geschikt om naar te kijken, ontdekte ik nadat ik hem had gehuurd.

Training Houd me vast (voor jou en je partner)
Training

Training Houd me vast (voor jou en je partner)

  • Leer elkaar écht zien en begrijpen
  • Ontdek hoe jullie pijnlijke momenten uit het verleden kunnen loslaten
  • Officiële Emotionally Focused Therapy (EFT) training van Sue Johnson
  • Met het boek Houd me vast van Sue Johnson
Bekijk de training
Nu maar
195,-

Zijn siliconen sixpack was indrukwekkend, zijn kaaklijn breed, zijn ogen staalblauw. Maar aantrekkelijk kon ik hem desondanks niet noemen en seks wilde ik al helemaal niet met hem. Daarvoor staarden zijn pupillen te star voor zich uit, lag zijn lichaam te log op het matras.

Het was eigenlijk wel mijn plan geweest om intiem te zijn met Nick – als onderdeel van mijn participerende veldonderzoek naar de toekomst van liefde, seksualiteit en intimiteit, waarover ik een boek aan het schrijven was.

Daarin konden sekspoppen niet ontbreken, noch de seksrobots – de bewegende en pratende varianten. Die zullen volgens steeds meer futuristen en sociologen in de toekomst namelijk onze (bed)partners zijn en vormen zo een nieuwe ontwikkeling in de evolutie van intimiteit.

Log in om verder te lezen.