Voor ouders blijkt multitasken in deze periode een cruciale opvoedskill: (thuis)werk wordt gecombineerd met (online) lesgeven en kinderen die zich haast fulltime aan je vast lijken te plakken. Hoe deel je de dagen zo goed mogelijk in? Wat kun je doen zodat je met je partner op één lijn blijft? Hoe ga je om met de hormonen van je thuiszittende puber? Hoe geef je voldoende aandacht aan de zorgen en emoties van je kind en houdt je óók jezelf overeind? Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpt je op weg met nieuwe ideeën die zorgen voor een meer ontspannen sfeer in huis.

Hoe schuif je aan?

1. Volg ons op Instagram. Je vindt ons als je zoekt op psychologiem

2. Klik vrijdagmiddag om 12:00 op onze Instagrampagina op ons logo; links bovenaan. Doe dit via de Instagram app op je mobiele telefoon.

Training

Training Ontspannen opvoeden

  • Ontdek hoe je als ouder positief en relaxed blijft
  • Omgaan met de emoties van je kind
  • Voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd
Bekijk de training
Nu maar
€ 79,-

3. Heb je een vraag voor Tischa? Deze kun je gelijk live stellen door op het verhaal van Tischa te reageren

 

 

Over Tischa Neve

Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige. In haar werk richt ze zich op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij een positieve en ontspannen opvoeding. Met haar boeken, podcasts, workshops en in coaching doet ze er alles aan om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken.

Samen met Psychologie Magazine ontwikkelde Tischa 2 online trainingen: Ontspannen opvoeden en Positief opvoeden voor puberouders.