We vinden dat we het beste uit onszelf moeten halen deze periode. Met complete acceptatie en dankbaar voor je eigen gezondheid en die van de mensen om je heen. Eindelijk tijd om die vijftig push-ups per dag te doen, warme rituelen met je kinderen te ontwikkelen en te laten zien welke mooie lokale initiatieven je steunt.  Maar de werkelijkheid is anders – of bestaat in ieder geval náást het moois dat deze periode oplevert. En dat zijn gevoelens van eenzaamheid, onmacht en frustratie. Hoe laat je die er zijn? Psycholoog en zelfacceptatie-expert Marjon Bohré helpt je om te stoppen met streven naar perfectie en te beseffen dat goed- meer dan goed genoeg is.  

 

Hoe schuif je aan?

1. Houd onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de agenda.

2. Volg ons op Instagram. Je vindt ons als je zoekt op psychologiem

2. Klik vrijdagmiddag om 12:00 op onze Instagrampagina op ons logo; links bovenaan. Doe dit via de instagram app op je mobiele telefoon.

3. Heb je een vraag voor Marjon? Deze kun je gelijk live stellen door op het verhaal van Marjon te reageren.

Over Marjon Bohré

Marjon Bohré is psycholoog en zelfacceptatie-expert. In Nederland faciliteert ze trainingsprogramma’s van de Amerikaanse hoogleraar Brené Brown. Zo helpt ze mensen hun imperfecties te accepteren en keuzes te maken die bij hun waarden passen.

Samen met Psychologie Magazine ontwikkelde Marjon de online training Goed zoals je bent.