Vind rust met

Mindfulness

Nu € 60,-
Nu met korting!

Leer beter omgaan met stress en meer te genieten van het moment. Haal meer leven uit je leven met de geheel vernieuwde online training Mindfulness.

De training mindfulness is gebaseerd op het werk van de Belgische psychiater Edel Maex en is onlangs geheel vernieuwd in samenwerking met psycholoog en mindfulnesstrainer Rinske Gotink.

 • Wat leer ik?

  In de online training Mindfulness leer je...

  • anders omgaan met stress en sombere gevoelens
  • meer aandacht te hebben voor het nu
  • de basis van mediteren
 • Wat krijg ik?

  Deze training duurt ongeveer acht weken. Hierin krijg je...

  • mindfulness-oefeningen op mp3
  • een meditatie-app voor op je telefoon
  • wetenschappelijke achtergrondinformatie en inspirerende overwegingen

Over deze training

 • Hoe werkt het precies?

  Als cursist krijg je toegang tot het online trainingsplatform. Hier krijg je als studiemateriaal filmpjes, schrijf- en doe-opdrachten. Je kunt de training volgen op je mobiel, tablet of pc.

  De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je gedrag en reacties. Daarin word je begeleid door de filmpjes en teksten in de training; niet door een coach die je werk leest.

  Bij de online training Mindfulness hoort een speciale dagboek-app. Hierin kun je wekelijks je meditaties en oefeningen bijhouden.

 • Hoe is deze training tot stand gekomen?

  Voor de online trainingen werkt Psychologie Magazine altijd samen met experts, therapeuten en wetenschappers. Bij de online training Mindfulness is dat mindfulnessdeskundige en psychiater Edel Maex.

  De training is onlangs geheel vernieuwd in samenwerking met psycholoog en mindfulnesstrainer Rinske Gotink, waarbij extra verdieping en oefening is opgenomen.

 • Welk resultaat kan ik verwachten?

  Uit verschillend onderzoek blijkt dat een training in mindfulness positieve effecten heeft bij mensen met chronische pijn, hartklachten, maagdarmproblemen, angststoornissen, depressies en slaapproblemen, en dat die effecten ook op de lange termijn aanhouden. Ook bij mensen zonder klachten verbetert mindfulness de kwaliteit van leven aanzienlijk.

 • Hoe lang duurt de training?

  Deze training bestaat uit acht sessies. In elke sessie krijg je basistechnieken aangereikt, waarmee je in de week die volgt kunt oefenen.

  Intensieve oefening is een belangrijk uitgangspunt bij mindfulness: om een nieuwe houding aan te leren, zijn tijd en training nodig. Daarom is er steeds een week oefentijd tussen de sessies ingebouwd.

de expert

Maak kennis met Edel Maex Edel Maex
De training mindfulness is gemaakt door de redactie van Psychologie Magazine en deels gebaseerd op het werk van de Belgische psychiater Edel Maex.
Ontvang een proefles (gratis)

Wat cursisten zeggen

Ik weet niet waar jij allemaal aan denkt als je je tanden poetst, maar ik vond het aardig bizar te ontdekken hoeveel dingen er door mijn hoofd heen schieten!
Francine
Eindelijk eens een geleide ontspanning waarvan het tempo kalm genoeg is... en wat een prettige stem... voelde me fris en rustig, als na een heerlijke douche
Stella

Kies jouw inschrijving

Wat past het beste bij je?
Meest gekozen

Dit vind je misschien ook interessant

Training

Positief denken

Lees verder
Training

Leer loslaten

Lees verder
Training

Mindful eten

Lees verder
bewezen effectief
bewezen effectief
een leven lang profijt
een leven lang profijt
laatste inzichten uit de wetenschap
laatste inzichten uit de wetenschap