Leer loslaten

Je bestelling

 
'Leer loslaten'
Prijs
€ 65,-

 
1 Mijn gegevens
2 Bevestiging bestelling

Training Loslaten

Onzekerheid op het werk, verdriet om een verloren liefde, zorgen om een kind: met de online training Loslaten leer je lastige emoties een plaats te geven. Zonder dat ze je ontregelen.

Schrijf je hier in voor de online training Loslaten aan de Psychologie Academy.

Woon je in België? Schrijf je dan hier in.

Onzekerheid op het werk, verdriet om een verloren liefde, zorgen om een kind: met de online training Loslaten leer je lastige emoties een plaats te geven. Zonder dat ze je ontregelen. Ontdek hoe prettig het is om de controle los te laten. Psychologie Magazine ontwikkelde deze online training samen met acceptance en commitment- therapeut Gijs Jansen.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Betaalgegevens

Artikel*
Prijs*
€ 65,00
Porto kosten
€ 0,00
Totaal
€ 0,00
Betaalwijze*
*
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op het telefoonnummer 020 - 55 18 718 en via pm.abonnement@weekbladpers.nl. LET OP: De e-mail met inlogcode voor de online training ontvang je binnen een werkdag. Wij maken je er op attent dat de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Je gegevens kunnen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen. Als je geen prijs stelt op deze informatie, kun je dit per e-mail melden bij (psychologie.abonnement@weekbladpers.nl) of schriftelijk bij onze klantenservice, Postbus 1570, 1000 BN Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement
Wij maken je er tevens op attent dat de disclaimer van toepassing is op deze online training.