Nieuw! Houd me vast (voor jou en je partner) Nieuw! Houd me vast (voor jou en je partner)
Online training

Nieuw! Houd me vast (voor jou en je partner)

Is er vaker wrijving in je relatie? Voelt het alsof jullie elkaar een beetje zijn kwijtgeraakt? Of willen jullie elkaar juist nog beter leren kennen? Geef je relatie een boost en doorbreek negatieve patronen met deze bewezen effectieve training van de wereldberoemde relatietherapeut Sue Johnson. In exclusieve samenwerking met Stichting EFT Nederland nu te volgen via Psychologie Magazine.
 • In samenwerking met Stichting EFT Nederland
 • Gebaseerd op theorie van relatietherapeut Sue Johnson
 • Toegang voor zowel jou als je partner
 • Met gratis luisterboek Houd me vast
 • Volg de training vanuit huis op ieder apparaat
Nieuw! Houd me vast (voor jou en je partner)
Nieuw! Houd me vast (voor jou en je partner)
Eénmalig
€ 175,-
 • In samenwerking met Stichting EFT Nederland
 • Gebaseerd op theorie van relatietherapeut Sue Johnson
 • Toegang voor zowel jou als je partner
 • Met gratis luisterboek Houd me vast
 • Volg de training vanuit huis op ieder apparaat
Dit leren jullie

Investeer samen in de kwaliteit van je relatie

 • Elkaar écht zien en begrijpen
 • Ruziepatronen herkennen én doorbreken
 • Ontdek hoe je elkaar blijft vinden, zelfs wanneer het leven veel vraagt
 • Luisteren naar elkaar zonder direct in de oplossingsmodus te schieten
 • Ontdek hoe jullie pijnlijke momenten uit het verleden kunnen loslaten
 • Hoe andere stellen omgaan met soortgelijke relatieproblemen
Redenen om deze training te volgen

Deze training is iets voor jullie omdat...

 • …aan je relatie werken net zoiets is als persoonlijke ontwikkeling, maar dan met zijn tweeën. Samen kun je meteen een nieuw patroon neerzetten wat voor beide partners werkt.

 

 • …. je samen leert kijken hoe je oud zeer of bagage uit bijvoorbeeld een eerdere relatie een plekje kan geven.

 

 • …. de impact van ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld de komst van kinderen, ziekte of werkloosheid op jullie relatie kleiner wordt als je weet hoe je in verbinding blijft met elkaar.

 

 • …. het makkelijker wordt om hindernissen samen aan te pakken wanneer deze zich voordoen als je (preventie) investeert in de relatie

 

 • ….je voor deze relatietraining (nog) niet goed hoeft te zijn in verdiepende gesprekken voeren. Samen gaan jullie op een laagdrempelige manier ontdekken hoe communicatie het fijnst werkt binnen jullie relatie.

Het ene stel is na 30 jaar de sprankeling in hun relatie verloren, terwijl het andere stel pas net bij elkaar is en hun band meer wil verdiepen. Er zijn ontzettend veel redenen waarom mensen kiezen voor een relatietraining gebaseerd op het bewezen effectieve Emotionally Focused Therapy. Maar allemaal met hetzelfde eindresultaat: een verdiepte band.

Deze training is iets voor jullie omdat...

Gratis luisterboek t.w.v. 12,99

Je krijgt bij de training als ondersteuning het luisterboek Houd me vast van Sue Johnson, ter waarde van € 12,99. In de training wordt diverse keren naar dit boek verwezen. De structuur van de gesprekken uit de training vind je in dit boek terug. Zowel jij als je partner krijgen een code om dit boek gratis te downloaden.

In samenwerking met Stichting EFT Nederland

Deze training is ontwikkeld in exclusieve samenwerking met Stichting EFT Nederland. Al meer dan tien jaar zetten zij zich in om (partner)relaties in Nederland te verbeteren. Het model van EFT is een krachtig middel om dit te bereiken. EFT draagt meer bij aan het herstel van relaties dan enige andere vorm van relatietherapie in Nederland. In de therapie vormen zowel de emoties als hechting basis en middel. Met onze Houd me vast training krijg je toegang tot dit prachtige model.

In samenwerking met Stichting EFT Nederland
Expert bij deze training

Over de expert

Sue Johnson
Sue Johnson
Sue Johnson hielp met haar Emotionally Focused Therapy (EFT) duizenden stellen. Ze schreef onder andere de bestsellers Houd me vast en Laat me niet los. Ze werkt als relatietherapeut en onder­zoeker in Canada, en werd bekend als grondlegger van EFT. Houd me vast is haar officiële online programma. Deze training is een exclusieve samenwerking met stichting EFT Nederland.
Nynke Kiela-Siderius
Nynke Kiela-Siderius
‘In de basis verlangen we allemaal naar veilige hechting’, aldus Nynke Kiela - Siderius, ervaren EFT-relatietherapeut. In de online training Houd me vast is ze te zien als expert in de video’s en oefeningen, waarin ze jullie meeneemt in het herstellen van die veilige hechting.
Toon alle experts

Dit krijgen jullie

 • Inzichtgevende video’s van o.a. relatietherapeut Sue Johnson
 • Manieren en technieken om verbindende gesprekken te voeren
 • Praktische opdrachten om direct met elkaar te oefenen
 • Exclusieve toegang tot ons online trainingsplatform (jullie krijgen allebei toegang tot een eigen account)
 • Gratis het bijbehorende luisterboek Houd me vast
Inhoud van deze online training

Gevarieerde sessies

8 sessies -
ca. 16 uur
Liefde en hechting

De kern van deze eerste sessie is love, love, love. Oftewel, liefde. Wat is liefde? Wat betekent het voor jou? En wat hebben de begrippen ‘emotionele verbinding’ en ‘responsiviteit’ met liefde te maken? Een kleine tip van de sluier: alles!

Deze tweede sessie gaat over het gedrag binnen je relatie. Welk gedrag laat jij zien als het niet lekker gaat in de relatie? In welke patronen (of duivelse dialogen) komen jullie samen terecht? Inzicht krijgen in deze patronen, doet wonderen voor je relatie. Ook maak je kennis met het begrip ‘window of tolerance’.

In deze sessie gaan we kijken naar hoe het komt dat partners verzeild raken in een duivelse dialoog. Want weet: niemand doet dit bewust. We raken elkaars kwetsbare plekken en activeren hiermee dieper liggende emoties.

In deze sessie leer je hoe je/jullie het negatieve patroon van ruzie kunnen stoppen.

In deze sessie leer je hoe je een open en verbindende dialoog creëert met je partner.

Deze zesde sessie gaat over hoe pijnlijke momenten uit het verleden nog kunnen doorwerken in het nu. Je leert hoe je het samen over die pijnlijke momenten kunt hebben en hoe je kunt vergeven en loslaten.

Sessie zeven staat in het teken van verbinding door liefde en seks. Naast het voeren van gesprekken is ook het lichamelijke stuk belangrijk in elke veilige relatie. Verbinding maken door liefde en seks gaat makkelijker als de emotionele verbinding tussen jou en je partner goed is.

In deze sessie leer je alles over o.a. rituelen, gevarenzones vermijden en een boek van verbinding maken. Ook het regelmatig voeren van Houd Me Vast-gesprekken komt in deze sessie terug. 

toon alle lessen
verberg lessen
Zelfstandig & in je eigen tempo
Zelfstandig & in je eigen tempo

Werk zelfstandig aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt

Met de beste experts
Met de beste experts

Wij werken met de beste psychologen, therapeuten en wetenschappers

Interactieve online omgeving
Interactieve online omgeving

Je volgt de training in een veilige besloten leeromgeving

In goed gezelschap
In goed gezelschap

Ruim 44.000 mensen gingen je voor

FAQs

Voor wie is deze training geschikt?

Iedere relatie heeft baat bij een regelmatige onderhoudsbeurt. Of je nu net bij elkaar bent of al jarenlang samen bent: deze training maakt jullie relatie weerbaar tegen turbulente omstandigheden.

Wanneer je de training aanschaft krijg je op twee accounts toegang tot de training. Jullie volgen dus beiden dezelfde training met dezelfde oefeningen, maar hebben een eigen account binnen deze online omgeving. Je geeft de 2e persoon op via de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf. Deze krijgt dan binnen 3 dagen ook een inlog met toegang tot het platform.

Deze training start direct. Je ontvangt een bevestigingsmail binnen 24 uur na betaling. Hierin staat een link. Met deze link log je in op het online platform van de Psychologie Academy. Je start daar op een moment dat voor jou geschikt is met les 1.

Als cursist heb je tot 1 jaar na aanvang toegang tot de online training.

Ga naar de inlogpagina en klik op “wachtwoord vergeten”.

Je komt dan op de pagina waar staat: Vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt dan een e-mail met instructies over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

In je e-mailbevestiging na aanschaf van de training vind je een code die exclusief voor jou is. Daarmee kun je bij Luisterrijk het boek aanschaffen en beluisteren via de app van Luisterrijk.

208667