Psychologie Magazine bestaat 40 jaar!

40 heldere lichtjes; 40 kaarsjes op de taart. Want dit voorjaar wordt Psychologie Magazine 40. En reken maar dat we dat vieren. Want 40 jaar aan psychologische inzichten die we elke maand weer mogen delen met jou, dat is bijzonder. Precies daar draait het de komende 40 dagen om. Welke inzichten zijn zó goed dat ze ons nog steeds helpen groeien? Je leest en ziet en hoort het op deze website, op onze socials, in het feestnummer en op de radio. Laat je ons weten welk inzicht jouw leven heeft veranderd?  

Hoofdredacteur Sterre van Leer

‘Er zijn inzichten die zich plotseling melden. De grote aha-momenten: ineens zie je het licht, de wolken schuiven opzij en de hemel breekt open, nu weet je hoe je verder moet. Er zijn inzichten die langzaam rijpen. Er is het langzame groeien om een groot verdriet heen. En er zijn de dingen die je eigenlijk wel weet, al kun je ze niet geloven.’

Lees de column

Sterre van Leer
Hoofdredacteur Psychologie Magazine

Mis hem niet: het feestnummer!

Benieuwd naar het feestnummer? Dit bewaarexemplaar geeft je 40 jaar aan wijsheid. Met veel oefeningen en praktische handvatten uit onze beste trainingen, inzichten van 6 wereldberoemde therapeuten zoals Elaine Aron en Bessel van der Kolk en de liefdeslessen van relatietherapeut Esther Perel. Vanaf 28 april te koop in je lokale supermarkt of boekhandel.

Feestaanbieding: 4 nummers + Pukka thee en bewaardoos

Wil je niets missen en ben je nieuwsgierig naar wat jij allemaal over jezelf kunt leren? Neem dan een abonnement! Speciaal voor het jubileum krijg je nu 4 nummers Psychologie Magazine én een Pukka Relax selectie theedoos en keramieken bewaardoos (t.w.v. 25,-) voor maar 27,50. Dat is inclusief het lekker zonnige Zomerboek, dus veel te lezen en leren terwijl jij van het zonnetje geniet.

Ja, dit wil ik

Maak kans op mooie cadeaus. Want we zijn jarig en we delen graag in de feestelijkheden. Op Instagram plaatsen we 40 dagen lang elke dag een bijzonder inzicht waar je echt iets aan hebt. Bij elk inzicht maak je kans op een cadeau óf krijg je iets gratis. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een coachtraject bij Coachfinder of een high tea met alpaca’s.

Vier met ons mee!

Naar de winacties

Ben je al abonnee?

Speciaal voor abonnees hebben we éxtra cadeaus. Omdat je soms kort, maar mogelijk ook al heel lang bij ons bent vinden we dat jij wel wat extra’s hebt verdiend. Hou je mailbox in de gaten voor de acties die speciaal voor jou gelden, of bekijk de abonneeacties.

Abonneeacties bekijken

(let op: je moet hiervoor inloggen met je account)

Nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze acties rondom het jubileum? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt wekelijks de beste artikelen van Psychologie Magazine in je mail én je blijft op de hoogte van acties.

Aanmelden

Wat drijft jou?

Weet jij wat jou tegenhoudt? Wat je raakt? Waar je kippenvel van krijgt? Misschien heb je het wel gehoord of gezien. Vanaf 28 april kun je ons horen op Radio 2, 3FM en op Spotify. En wellicht zie je ons op YouTube of andere websites. Inzicht in jezelf, daar groei je van. Al 40 jaar weet Psychologie Magazine wat jou beweegt. Daarom delen we ook 40 dagen lang inzichten. En doen we dit elke maand weer in het magazine, en dagelijks online.