Hoe ziet de ideale partner eruit?

Hoe ziet je ideale partner eruit, zowel qua uiterlijk als eigenschappen? In deze video beschrijven singles Helene, Martijn en Bas wat ze graag zouden zien in een toekomstige partner.

Helene (48): ‘Ik wil dat diegene zorgzaam is, attent, lief. Maar ook gewoon echt zijn eigen leven heeft, want die heb ik inmiddels ook opgebouwd.’ Martijn (28) is zelf gymleraar, en zoekt een partner voor wie gezondheid ook belangrijk is. Ook Bas (39) vindt het belangrijk dat zijn toekomstige partner op dezelfde manier in het leven staat als hij: ‘Dat ze dezelfde interesses heeft.’

Training Van single naar samen
Training

Training Van single naar samen

  • Leer wat je valkuilen zijn in de liefde
  • Ontdek welk relatietype je bent
  • Kom erachter wat voor partner bij je past
Bekijk de training
Nu maar
€ 79,-

Natuurlijk is het niet verkeerd om een bepaald beeld voor ogen te hebben van je toekomstige partner. Maar pas wel op voor te lange ‘eisenlijstjes’, waarschuwt psycholoog en singlecoach Meinou Lambeck. ‘Veel mensen werken hun checklist af tijdens een eerste date. Vrouwen willen bijvoorbeeld die lange, galante, sportieve man. Maar wat zegt dat eigenlijk over hoe jullie het sámen gaan hebben?’, zegt Lambeck. Komen de eigenschappen die je graag ziet in je partner eigenlijk wel overeen met wat je zoekt in een relatie? Volgens Lambeck niet, en dus is het zaak om anders naar dat ideaalplaatje te gaan kijken. ‘Verschuif je focus van “wat wil ik van hem of haar?” naar “wat wil ik van ons?”. Single en op zoek naar een relatie?

Met de online training Van single naar samen, vergroot je de kans op een succesvolle relatie. In deze online training leer je onder andere wat je valkuilen zijn in de liefde, meer over bindings-en verlatingsangst en krijg je concrete tips voor (online) daten.

48727