Gratis masterclasses
7 verschillende experts
Van 19 t/m 25 september
campagne header

Kickstart je persoonlijke groei

Dacht je dat de festivalzomer erop zat? Niet als het aan Psychologie Magazine ligt. In de overgang van de zomer naar de herfst organiseren we Psychologie Festival: een bijzonder online festival waar jouw persoonlijke groei centraal staat. Laat je een week lang inspireren door 7 experts en verwacht masterclasses die aanzetten tot actie en wezenlijke verandering. Meld je nu gratis aan! 

Ben Tiggelaar – Van dromen naar doen

Hoe stel je doelen die werken? Hoe kies je gedrag dat je daadwerkelijk kunt volhouden? En welke support helpt je écht bij verandering? Meld je aan voor de masterclass van gedragswetenschapper Ben Tiggelaar en ontdek wat er nodig is om jezelf in beweging te krijgen. Niet voor even, maar net zolang als nodig is. Interactief, gebaseerd op gedragswetenschap én: superpraktisch. 

ben tiggelaar

Esther Bergsma - Begrijp het hoogsensitieve brein

Dat je als HSP sneller overprikkeld raakt omdat je meer waarneemt, weet je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat hoogsensitieve mensen al die impulsen anders in hun brein verwerken? Ook dát leidt sneller tot overprikkeling. In deze masterclass krijg je meer inzicht in je hoogsensitiviteit en geeft HSP-expert Esther Bergsma je tips hoe je overprikkeling kunt voorkomen. 

esther bergsma

Desirée van den Broek - Duivelse dialogen in je relatie doorbreken

Elke gezonde relatie kent zijn mindere momenten, maar het wordt vervelend als hierdoor terugkerende ruzies of negatieve patronen ontstaan. In Emotionally Focused Therapy (EFT) worden dit duivelse dialogen genoemd. Hoe kom je samen weer tot verbinding en doorbreek je deze duivelse dialogen? Ontdek het in de masterclass van EFT-therapeut Desiree van den Broek en meld je nu aan. 

 

 

 

desiree van den broek

Tischa Neve - Omgaan met emoties bij kinderen

Boos, bang, verdrietig of gefrustreerd: je kind voelt het allemaal. Kinderpsycholoog Tischa Neve geeft je meer inzicht in de basis van emoties en laat je zien dat goede of slechte emoties niet bestaan. Geef je op voor deze masterclass en ontdek hoe je kind een gezonde relatie met al die gevoelens opbouwt én hoe hij of zij om kan gaan met pittige emoties als boosheid over verdriet. 

tischa neve

Marjon Bohré - Het belang van kwetsbaarheid

Je zou graag vertellen wat je écht van iets vindt of praten over je wensen, maar iets houdt je tegen. Waarom vinden we het toch zo moeilijk om ons kwetsbaar op te stellen, in plaats van ons te harnassen? In deze masterclass geeft gecertificeerd Brené Brown-coach Marjon Bohré je tips om op een goede en veilige manier je kwetsbaarheid te tonen. Dat levert je meer verbinding met anderen én met jezelf op. Ben jij erbij?

 

marjon bohre

Marieke Dewitte - Het vrouwelijk orgasme

Hoe ontdek je wat je nodig hebt om opgewonden te raken? En hoe leer je beter te ontvangen in plaats van geven? Meer seksueel plezier tussen de lakens begint bij je eigen lichaam leren kennen, en weten wat je verlangens zijn. Seksuoloog Marieke Dewitte geeft je tips en daagt je uit om op ontdekkingstocht te gaan. Een bijzondere masterclass speciaal voor vrouwen. Geef je nu op.

marieke dewitte

Thijs Launspach - Mythes over stress ontkracht

Is je leven gevuld met afspraken? Ren je van hot naar her? En heeft stress in je dagelijks leven de overhand? Geef je dan nu op voor deze masterclass, waarin Psycholoog Thijs Launspach de mythes over stress ontkracht. Wist je bijvoorbeeld dat stress best gezond is? Laat je meenemen in een andere kijk op stress en ontdek hoe stress je leven daardoor minder zal beheersen. 

 

thijs launspach

Klaar voor nieuwe inzichten en actie?

Meld je dan nu aan voor deze bijzondere eerste editie. Alle online masterclasses zijn gratis te volgen via Zoom, elke avond van 20:00 tot 21:00 uur. Uiterlijk op de dag van de masterclass ontvang je de link in je mailbox.  

Veelgestelde vragen

Je kunt je hier aanmelden. Voorafgaand aan de masterclass ontvang je een Zoom-link om de masterclass te bekijken. Je ontvangt deze e-mail uiterlijk op de dag van de masterclass. 

Ja, alle masterclasses zijn helemaal gratis te volgen. 

Ja, via Zoom kun je je camera uitzetten en je naam aanpassen. 

Uiterlijk op de dag van de masterclass ontvang je de link in je mailbox. Niets ontvangen? Check dan even je spambox. 

Ja, je kunt de masterclasses van Psychologie Magazine 7 dagen lang terugkijken. 

Ja, er is gelegenheid om vragen te stellen. Omdat er beperkte tijd hiervoor ingepland is kunnen we alleen niet garanderen dat je vraag aan bod komt. 

Zoom werkt het beste als je het programma downloadt. Dat kan via de downloadpagina van Zoom. We raden je aan om hier een computer in plaats van je telefoon of tablet voor te gebruiken. 

241877