Duik dieper in de liefde

Elke relatie heeft baat bij een regelmatige onderhoudsbeurt. Maar wacht niet tot jullie klem zitten: hoe eerder je investeert in je relatie, hoe langer je profiteert van de groei die je samen doormaakt.

Hieronder vind je verschillende tools waarmee je aan de liefde kunt werken, alleen of samen. Download het gratis relatiewerkboek, duik de diepte in met een online training of beluister het relatiedrieluik van de Psychologie Magazine-podcast.

Kortom: geef je relatie een boost

Gratis werkboek: Versterk je relatie

Als je een relatie hebt, zul je merken dat liefde aan verandering onderhevig is. In het begin gaat het vaak vanzelf, maar na een poosje kan het liefdesvuur minder fel gaan branden. Wil jij je relatie een boost geven? Download dan gratis het werkboek ‘Versterk je relatie’.  Want als de één zachter, sprankelender, of romantischer wordt, gaat de ander daar vaak vanzelf in mee. 

Leer elkaar écht zien en begrijpen

Is er vaker wrijving in je relatie? Voelt het soms alsof jullie elkaar zijn kwijtgeraakt? Geef je relatie een boost met deze bewezen effectieve training van de wereldberoemde relatietherapeut Sue Johnson. In exclusieve samenwerking met Stichting EFT Nederland nu te volgen via Psychologie Magazine. 

‘Vaak beseffen we niet hoeveel invloed we op elkaar hebben en wat communicatie met onze partner doet.

– NYNKE KIELA-SIDERIUS RELATIETHERAPEUT –

Meer genieten van seks

Wil jij (nog) meer genieten van seks? Ontdek je seksuele kracht met deze online training speciaal voor vrouwen. Ga op ontdekkingstocht en leer de vrouwelijke seksualiteit en je eigen lichaam beter kennen. In samenwerking met seksuoloog Marieke Dewitte.

Verder na vreemdgaan

Na ontrouw in je relatie staat je wereld op zijn kop. Een periode die gepaard gaat met veel emoties. En hoewel je twijfelt of je relatie dat gaat overwinnen, wil je elkaar eigenlijk niet kwijt. Deze online training helpt jullie een goede start te maken na deze heftige gebeurtenis. 

‘Een goede band is meestal geen kwestie van grote gebaren, het zit hem in kleine uitwisselingen.’

– JOHN GOTTMAN AMERIKAANSE ONDERZOEKER –

Gratis luisteren: 3 podcasts over de liefde

Waar gaat het vaak mis als mensen lang bij elkaar zijn? Waarom is praten over seks zo lastig? En: hoe herstel je vertrouwen na ontrouw? In het relatiedrieluik van de Psychologie Magazine-podcast krijg je antwoord op deze en andere vragen over de liefde.  

Elke maand werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Geef jezelf een abonnement op Psychologie Magazine cadeau en ontvang bij 6 nummers het boek Versterk de liefde in zeven dagen van John & Julie Gottman er gratis bij. Elke maand krijg je praktische inzichten uit de wetenschap over liefde, relaties, gezondheid, persoonlijkheid en emoties.

Laat de liefde weer de boventoon voeren

In elke relatie maakt verliefdheid uiteindelijk plaats voor een fase waarin je minder gericht bent op de ander, elkaar niet meer ‘automatisch’ goed begrijpt en misschien zelfs ruzies en discussies krijgt. Een relatiecoach kan jullie leren hoe je de liefde weer de boventoon laat voeren. 

Coachfinder is ontwikkeld door Psychologie Magazine

291359