Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel
6x Psychologie Magazine + gratis training Meer genieten van seks
€ 92,20 € 45,-
Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel

Gratis training voor jou

Wacht niet langer, want als je nu voor een abonnement op Psychologie Magazine van 6 nummers kiest, krijg je tijdelijk de populaire online training Meer genieten van seks cadeau. Je volgt de training op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Nu samen voor maar €45,- Dat is maar liefst 51% korting.

van € 92,20 voor € 45,-
6 nummers + gratis sekstraining
6 nummers + gratis sekstraining

Online training Meer genieten van seks

In de populaire online training Meer genieten van seks ontdek je je seksuele kracht. Deze training is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ga op ontdekkingsreis en leer je vrouwelijke seksualiteit en je lichaam beter kennen. Ontdek welke seksmythes er zijn, en hoe die jouw plezier in de weg kunnen staan. Daag jezelf uit om nieuwe sensaties te verkennen, je fantasie de ruimte te geven en je verlangens te uiten. In samenwerking met seksuoloog Marieke Dewitte.

Gratis training Meer genieten van seks

6x Psychologie Magazine

Trakteer jezelf op een halfjaar lang Psychologie Magazine en ontvang elke maand verrassende inzichten over jezelf, de liefde en mentale gezondheid. Met in het eerstvolgende nummer – dat ook nog eens volledig vernieuwd is – meer over overprikkeling. Hoe komt het dat we massaal overprikkeld zijn?

6x Psychologie Magazine

Dit krijg je:

  • 6 nummers vol verrassende inzichten en praktische tips
  • Training Meer genieten van seks (t.w.v. € 45,-)
  • Gratis toegang tot meer dan 10.000 online artikelen en adviezen
  • 15% korting op alle online trainingen uit de Psychologie Academy
  • Maar liefst 50% korting

Wat onze abonnees zeggen

haakjes

Psychologie Magazine verrijkt me met antwoorden op levensvragen. De aanmoediging om nieuwe manieren van benaderingen en ervaringen te ontdekken. Mijn steun in het dagelijks leven.

Sacha

haakjes

Psychologie Magazine snijdt onderwerpen aan die me aanspreken en me aan het denken doen zetten. Ik lees graag en blijf steeds weer nieuwe dingen leren.

Miranda

haakjes

Deskundige artikelen en toegankelijke inzichten worden in eenvoudige taal verwoord. Daardoor voel ik me aangesproken. Ik kan me vinden in de thema’s. Psychologie Magazine sluit aan bij mijn belevingswereld

Jan-Willem

Veelgestelde vragen

Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Je betaalt dan (in totaal) € 93,- per jaar dus € 46,50 voor een abonnement van een halfjaar.

Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch, of per e-mail. Opzeggingen worden schriftelijk of per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop Psychologie Magazine bezorgd wordt.

Klantenservice, Postbus 3036, 1801 GA Alkmaar
Telefoon: 085 0293188 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)
E-mail: pm.abonnement@weekbladpers.nl

Ja, als je op de bestelknop klikt dan kun je aangeven dat je in België woont. Of maak gebruik van deze link.

Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 9.00-17.00 uur via mail of 085 0293188

Meer vragen en antwoorden vind je hier.

6x Psychologie Magazine + gratis training Meer genieten van seks
€ 92,20 € 45,-
261905