In de training leer je wat coaching precies is (en wat niet) en of het bij je past. Je maakt kennis met methodieken en je leert om bekende valkuilen te vermijden.
Zo werkt het

In samenwerking met

Inhoud van deze online training
In deze eerste sessie krijg je alles aangereikt om de training tot een succes te maken. Ook maak je kennis met psycholoog, coach, trainer en opleider Anne de Jong, die je terugziet in de video’s in de training.
In deze tweede sessie leer je wat de juiste mindset is voor een coach. Ook kom je erachter wat je valkuilen zouden kunnen zijn. Ben je misschien een mama, macho of mol?
Voor een gezonde coachrelatie zijn empathie en respectvol confronteren van groot belang. Het kan soms best lastig zijn om écht met iemand mee te voelen of om niet de oordelen. In deze sessie leer je wat de belangrijkste do’s en don’ts zijn.
Als coach kijk je vanuit verschillende posities naar een coachsessie, waarbij je steeds van positie switcht. Hoe dat werkt, leer je in deze sessie.
Nu je er als coach innerlijk helemaal klaar voor bent, kun je coachees vooruit helpen. En dat begint met het stellen van een krachtig doel.
Het doel voor de toekomst is vastgesteld. Nu is het tijd om met de coachee te kijken naar zijn huidige situatie. Hier komt het nóg meer aan op echt goede vragen stellen.
In de vorige sessie leerde je de huidige situatie van de coachee in kaart te brengen. Nu is het tijd om oplossingen in beeld te krijgen.
In de vorige sessie kreeg je aanwijzingen voor oplossingsgericht coachen. Nu wordt het tijd om te zorgen dat de coachee in actie komt.
Je hebt al veel coachgereedschap in handen. En toch kan een traject soms te stroef verlopen. Hier leer je hoe je dit oplost.
Je hebt kennisgemaakt met de basis van coaching. In deze laatste sessie onderzoek je of je verder wilt met coaching en hoe je een goede opleiding uitkiest.
Direct inschrijven
Training Coach worden: de eerste stap
- Leer wat coaching is en wat niet
- Leer de basis van methodieken
- Ontdek of je verder wilt leren voor coach