Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel
6x Psychologie Magazine + Boek Oprah Winfrey
€ 71,50 € 45,-
Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel

Lees mee met de lessen van Oprah Winfrey

Ontdek hoe je afscheid kunt nemen van gevoelens van schuld en schaamte en krijg meer inzicht in jezelf. Gebaseerd op de nieuwste hersenwetenschap en ondersteund door indrukwekkende ervaringsverhalen geeft het boek ‘Wat is je overkomen?’ van Oprah Winfrey en trauma-expert Bruce Perry een nieuwe kijk op trauma. Je krijgt dit bijzondere boek vol aha!-momenten nu cadeau bij 6x Psychologie Magazine. 

van € 73,- voor € 45,-
oprah winfrey
oprah winfrey

In 'Wat is je overkomen?’

Gedurende haar hele carrière heeft Oprah samengewerkt met dr. Bruce Perry, een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van kindertrauma. Hij heeft duizenden kinderen, jongeren en volwassenen behandeld. Gebaseerd op de nieuwste hersenwetenschap en ondersteund door meeslepende verhalen laat dit boek een nieuwe weg naar herstel zien – het toont ons het ongelooflijke vermogen om te herstellen na tegenspoed. 

oprah winfrey

Plus: 6x Psychologie Magazine

Naast het boek ‘Wat is je overkomen’ ontvang je 6x Psychologie Magazine. Met in de eerstvolgende editie meer over luisteren naar je lijf, manieren om de natuurmens in jezelf wakker te maken en perfectionisme. Deze 6 nummers en het boek ontvang je nu met € 26,- korting. 

landingspagina werfmail

Voordelen voor jou als abonnee

  • Praktische tips, verrassende oefeningen en mooie inzichten 
  • Gratis toegang tot digitale edities 
  • Toegang tot meer dan 10.000 artikelen en adviezen 
  • 15% korting op alle online trainingen van Psychologie Academy  
  • Na actieperiode maandelijks opzegbaar 

Wat onze abonnees zeggen

haakjes

Psychologie Magazine verrijkt me met antwoorden op levensvragen. De aanmoediging om nieuwe manieren van benaderingen en ervaringen te ontdekken. Mijn steun in het dagelijks leven.

Sacha

haakjes

Psychologie Magazine snijdt onderwerpen aan die me aanspreken en me aan het denken doen zetten. Ik lees graag en blijf steeds weer nieuwe dingen leren.

Miranda

haakjes

Deskundige artikelen en toegankelijke inzichten worden in eenvoudige taal verwoord. Daardoor voel ik me aangesproken. Ik kan me vinden in de thema’s. Psychologie Magazine sluit aan bij mijn belevingswereld

Jan-Willem

Veelgestelde vragen

Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Je betaalt dan (in totaal) € 85,00 per jaar.

Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch, of per e-mail. Opzeggingen worden schriftelijk of per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop Psychologie Magazine bezorgd wordt.

Klantenservice, Postbus 3036, 1801 GA Alkmaar
Telefoon: 085 0293188 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)
E-mail: pm.abonnement@weekbladpers.nl

Ja, als je op de bestelknop klikt dan kun je aangeven dat je in België woont. Of maak gebruik van deze link.

Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 9.00-17.00 uur via mail of 085 0293188

Meer vragen en antwoorden vind je hier.

6x Psychologie Magazine + Boek Oprah Winfrey
€ 71,50 € 45,-
242753