Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel
6x Psychologie Magazine + boek Patronen doorbreken
€ 71 € 45,-
Direct online lezen
Eenvoudig opzegbaar
Voordeliger dan in de winkel

Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen

Doe jij ook zo hard je best om gelukkig te zijn? De wrange grap is dat dit ons juist ongelukkiger maakt. Waarom het leven beter wordt als je álle emoties voelt lees je in het nieuwste Fuck geluk-nummer. Kies je nu voor 6x Psychologie Magazine, dan krijg je ‘m als eerste thuisgestuurd. Het boek Patronen doorbreken (t.w.v. € 20,-) krijg je er tijdelijk bij cadeau! 

van € 71 voor € 45,-

Over 'Patronen doorbreken'

Zijn er problemen in je leven die vaak terugkeren, terwijl je je hebt voorgenomen om het anders te doen? En waarom lukt het je niet om bepaald gedrag te doorbreken? In de bestseller Patronen doorbreken van klinisch psycholoog Hannie van Genderen Bessel ontdek je hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan – en belangrijker: hoe je die kunt veranderen. 

 

 

Lees Psychologie Magazine mét korting

Trakteer jezelf op 6 nummers Psychologie Magazine en ontvang elke maand verrassende inzichten over jezelf, de liefde en mentale gezondheid. Met in de eerstvolgende Fuck geluk-editie meer over geluksdruk, toxic positivity, familiepijn en beproefde trucs om gedachten te lezen.

Voordelen voor jou als abonnee

  • Praktische tips, verrassende oefeningen en mooie inzichten 
  • Gratis toegang tot digitale edities 
  • Toegang tot meer dan 10.000 artikelen en adviezen 
  • 15% korting op alle online trainingen van Psychologie Academy  
  • Na actieperiode maandelijks opzegbaar 

Wat onze abonnees zeggen

haakjes

Psychologie Magazine verrijkt me met antwoorden op levensvragen. De aanmoediging om nieuwe manieren van benaderingen en ervaringen te ontdekken. Mijn steun in het dagelijks leven.

Sacha

haakjes

Psychologie Magazine snijdt onderwerpen aan die me aanspreken en me aan het denken doen zetten. Ik lees graag en blijf steeds weer nieuwe dingen leren.

Miranda

haakjes

Deskundige artikelen en toegankelijke inzichten worden in eenvoudige taal verwoord. Daardoor voel ik me aangesproken. Ik kan me vinden in de thema’s. Psychologie Magazine sluit aan bij mijn belevingswereld

Jan-Willem

Veelgestelde vragen

Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Je betaalt dan (in totaal) € 85,00 per jaar.

Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch, of per e-mail. Opzeggingen worden schriftelijk of per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop Psychologie Magazine bezorgd wordt.

Klantenservice, Postbus 3036, 1801 GA Alkmaar
Telefoon: 085 0293188 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)
E-mail: pm.abonnement@weekbladpers.nl

Ja, als je op de bestelknop klikt dan kun je aangeven dat je in België woont. Of maak gebruik van deze link.

Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 9.00-17.00 uur via mail of 085 0293188

Meer vragen en antwoorden vind je hier.

6x Psychologie Magazine + boek Patronen doorbreken
€ 71 € 45,-
253175