Meest gekozen

Kies je cadeau

Leren Burkely tas

Leren Burkely tas cadeau bij 12 nrs Psychologie Magazine

Ja, ik neem een jaarabonnement (12 nummers) en ontvang een leren Burkely-tas (t.w.v. € 99,95). Samen voor maar € 85,-! De tas sluit met een drukknoop en heeft een extra etui en spiegeltje. Keuze uit zand- of cognackleurig leer. Dit abonnement is tot wederopzegging.

Dick Swaab cadeau bij een abonnement

11 nrs + boek Dick Swaab cadeau

Ja, ik neem een jaarabonnement (11 nummers) en ontvang het nieuwe boek 'Ons creatieve brein' van Dick Swaab cadeau (t.w.v. € 29,95). Samen voor maar € 67,50. Dit abonnement is tot wederopzegging.

3 nrs + boek Sue Johnson

Ja, ik neem een proefabonnement op Psychologie Magazine (3 nummers) en krijg de beknopte versie van het boek 'Houd me vast' van Sue Johnson erbij. Samen voor maar € 17,50 (i.p.v. € 32,85). Het abonnement stopt automatisch!

Kies een online training als cadeau

Ot zelfvertrouwen

Online training Zelfvertrouwen cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Zelfvertrouwen (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training positief denken

Online training Positief denken cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Positief denken (t.w.v. € 75,-) cadeau.

training Mindfulness

Online training Mindfulness cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Mindfulness (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Volg nu de training Assertiviteit

Online training Assertiviteit cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Assertiviteit (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training Mindful eten

Online training Mindful eten cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Mindful eten (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Rust in je hoofd

Online training Rust in je hoofd cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Rust in je hoofd (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training loslaten

Online training Loslaten cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Loslaten (t.w.v. € 75,-) cadeau.