Cadeau bij een abonnement!

6 x Psychologie Magazine + een horloge van Violet Hamden samen voor maar € 49,-


Meest gekozen

Woont u in België? Klik hier.

Kies je cadeau

6 x Psychologie Magazine + Violet Hamden horloge

Ja, ik neem een half jaar abonnement (6 nummers) op Psychologie Magazine en ontvang een horloge van Violet Hamden t.w.v. € 89,-, samen voor maar € 49,-! Je hebt de keuze tussen een zwart bandje (met goudkleurige kast) of een groen bandje met roségouden kast. Dit abonnement is tot wederopzegging. Als je het abonnement cadeau geeft, stopt het automatisch.


6 x Psychologie Magazine + boek: Jouw verhaal, jouw kracht

Ja, ik neem 6 x Psychologie Magazine en ontvang het boek Jouw verhaal, jouw kracht t.w.v. € 20,-! Samen voor maar € 35,-! Dit abonnement is tot wederopzegging. Als je het abonnement cadeau geeft, stopt het automatisch.


4 x Psychologie Magazine + Agenda 2019

Ja, ik ontvang graag 4 maanden lang Psychologie Magazine + de nieuwe Psychologie agenda 2019 voor maar € 25,-. Dit abonnement is tot wederopzegging.

4 x Psychologie Magazine + het nieuwe boek van Brené Brown

Ja, ik neem 4 x Psychologie Magazine en ontvang het nieuwe boek van Brené Brown - Verlangen naar verbinding (t.w.v. € 18,99). Samen voor maar € 30,-! Dit abonnement is tot wederopzegging.


Kies je training als cadeau

Online training Denk je slank cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Denk je slank (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training In 3 stappen naar je droomleven cadeau

Ja, ik ontvang graag de online training In 3 stappen naar je droomleven aan de Psychologie Academy samen met een Blad & Digitaal abonnement. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Online training Mindfulness cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Mindfulness (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training Rust in je hoofd cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Rust in je hoofd (t.w.v. € 75,-) cadeau.