Nu: Jaarabonnement met donatie aan Alzheimer Nederland

Neem nu een jaarabonnement en wij doneren € 10,- aan Alzheimer Nederland. (inclusief vergeet-me-niet speldje). Zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie.

Meest gekozen

Woont u in België? Klik hier.

Kies je cadeau

Jaarabonnement met donatie aan Alzheimer Nederland

Ja, ik ontvang graag 13 nummers Psychologie magazine en steun Alzheimer Nederland voor maar € 49,-. € 10 ,- van het abonnementsgeld gaat naar Alzheimer Nederland. Dit abonnement is tot wederopzegging.

Jaarabonnement + boek Erik Scherder cadeau

Ja, ik neem een jaarabonnement (13 nummers) en ontvang het nieuwe boek 'Singing in the brain' van Erik Scherder cadeau (t.w.v. € 24.50). Samen voor maar € 67,50. Dit abonnement is tot wederopzegging.

6x Psychologie Magazine + Agenda 2018

Ja, ik ontvang graag 6 nummers Psychologie magazine + de nieuwste Psychologie agenda 2018 voor maar € 31,-. Dit abonnement is tot wederopzegging.

Kies je training als cadeau

Online training Denk je slank cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Denk je slank (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training In 3 stappen naar je droomleven cadeau

Ja, ik ontvang graag de online training In 3 stappen naar je droomleven aan de Psychologie Academy samen met een Blad & Digitaal abonnement. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Online training Mindfulness cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Mindfulness (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training Rust in je hoofd cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Rust in je hoofd (t.w.v. € 75,-) cadeau.