Cadeau bij een abonnement!

13 x Psychologie Magazine + elegante én praktische shopper van Burkely helemaal gratis!


Meest gekozen

Woont u in België? Klik hier.

Kies je cadeau

3 x Psychologie Magazine + boek De Buitenjongen

Ja, ik neem 3 x Psychologie Magazine en ontvang het boek De Buitenjongen (t.w.v. € 17,99), samen voor maar € 22,-! Dit abonnement is tot wederopzegging.


13 x Psychologie Magazine + Burkely shopper

Ja, ik neem 13 x Psychologie Magazine en ontvang een Burkely shopper (t.w.v. € 79,95) helemaal gratis! Samen voor maar € 85,-! Dit abonnement is tot wederopzegging. Als je het abonnement cadeau geeft, stopt het automatisch.


4 x Psychologie Magazine + het nieuwe boek van Brené Brown

Ja, ik neem 4 x Psychologie Magazine en ontvang het nieuwe boek van Brené Brown - Verlangen naar verbinding (t.w.v. € 18,99). Samen voor maar € 30,-! Dit abonnement is tot wederopzegging.


Jaarabonnement + cadeaubon The School of Life

Ja, ik ontvang graag 13 nummers Psychologie magazine samen met een cadeaubon van The School of Life (t.w.v. € 44,-) voor € 67,50. Dit abonnement is tot wederopzegging.

Jaarabonnement + boek Erik Scherder cadeau

Ja, ik neem een jaarabonnement (13 nummers) en ontvang het nieuwe boek 'Singing in the brain' van Erik Scherder cadeau (t.w.v. € 24.50). Samen voor maar € 67,50. Dit abonnement is tot wederopzegging.

Kies je training als cadeau

Online training Denk je slank cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Denk je slank (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training In 3 stappen naar je droomleven cadeau

Ja, ik ontvang graag de online training In 3 stappen naar je droomleven aan de Psychologie Academy samen met een Blad & Digitaal abonnement. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Online training Mindfulness cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Mindfulness (t.w.v. € 75,-) cadeau.

Online training Rust in je hoofd cadeau

Ja, ik neem een Blad & Digitaal abonnement voor € 95,- en ontvang de online training Rust in je hoofd (t.w.v. € 75,-) cadeau.