*

Psychologie Magazine Singletaskdag


Doe mee!

Van multitasken worden we moe, gestrest en minder productief. Doe daarom vandaag maar één ding tegelijk!

Tips: zo stopt u met multitasken

Zo houdt u vandaag uw aandacht bij één ding, in plaats van toe te geven aan de neiging tot multitasken. Tips voor de werkdag, de lunch, de thuisreis en 's avonds op de bank.

Singletaskers op Facebook

Wat doen andere mensen op de Singletaskdag van Psychologie Magazine?
Kijk snel op Facebook.

De multitask-verleiding is overal

Twee dingen tegelijk doen lijkt zo efficiënt, maar in werkelijkheid maakt het ons moe en slordig en ook nog eens ongelukkig. Psychologie Magazine is voor dit artikel over multitasken genomineerd voor de Mercur Tijdschriftreportage van het jaar 2013, zeg maar de Oscar van het tijdschriftenvak.
Lees meer over de psychologie van het multitasken

Vrijdag 8 november: workshops Mindfulness

Speciaal voor singletaskers: op vrijdagavond 8 november zijn er, in samenwerking met Aandachttraining.info, overal in het land introductieworkshops minfulness georganiseerd! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen in beperkt. Schrijf u nu in.

Te veel aandacht voor uw telefoon?

Iedereen kent ze wel, mensen die meer met hun telefoon bezig zijn dan met hun gesprekspartner. De Australische Alex Haigh wijdde er een website aan, mét een brief die je kunt uitprinten om aan vrienden te geven die te veel op hun schermpjes turen. Bekijk de site

Test: hoe goed kunt u multitasken?

Denkt u dat u wél meerdere taken tegelijk aan kunt? Test hier hoe goed kunt u multitasken.

Onderzoek: wat doet Nederland tegelijk?

Bijna de helft van de Nederlanders eet 's avonds voor de televisie. Wat doet Nederland nog meer allemaal tegelijk? Lees de opmerkelijkste uitkomsten uit het multitask-onderzoek dat Psychologie Magazine vorig jaar hield.

Train uw aandacht

Breng meer rust in uw bestaan met de online training Mindfulness van Psychologie Magazine. Beter omgaan met stress en leer genieten van het moment.
Abonnees betalen € 34,95 in plaats van € 39,95
Schrijf u in voor de online training Mindfulness

Test met hoeveel aandacht u leeft

Ons brein is er niet voor gemaakt om meerdere dingen tegelijk te doen, zeggen deskundigen, omdat we onze volle aandacht nu eenmaal slechts op één ding tegelijk kunnen richten.
Ontdek met deze test hoe mindful u al leeft

Online training

Advertentie

Inloggen plusabonnee