Hoofdredacteur Sterre van Leer: dit kan Coachfinder voor jou betekenen

Psychologie Magazine is hét platform in Nederland als het gaat om zelfontwikkeling. Naast interessante artikelen, leerzame trainingen en live masterclasses is er nu een nieuw onderdeel toegevoegd: Coachfinder. Professionele begeleiding van een coach die je écht verder helpt. Want de beste investering die je kunt maken, is investeren in jezelf.

Tegenwoordig hebben we te maken met een wildgroei aan coaches, omdat het geen beschermd beroep is. Oftewel: iedereen kan zichzelf ‘coach’ noemen. Zo wordt het steeds lastiger om een coach te vinden die een erkende opleiding heeft gevolgd, én die goed bij je past.

coachfinder.nl

Gun jezelf een goede coach

Ontdek welke coach bij je past

Door Coachfinder hoeft dat geen probleem meer te zijn. Op de website Coachfinder.nl vind je meer dan 300 coaches die een goede opleiding hebben gevolgd, verspreid over heel Nederland. Vul een korte test in, en je weet binnen een paar minuten welke coach bij jou in de buurt het best bij jou aansluit. Door dit unieke matchingssysteem weet je zeker dat je goed terecht komt, en haal je alles uit je coaching traject.

Toch nog twijfels? Gelukkig is het eerste intakegesprek met je coach gratis, en kun je nog eens rustig nadenken over de keuze van je coach. Waarom zou je nog wachten?

Gun jezelf een goede coach.

 

73307