Online workshop Omgaan met pubers

Je bestelling

 
'Online workshop Omgaan met pubers'
Prijs

 
1 Mijn gegevens
2 Bevestiging bestelling

Online workshop Omgaan met pubers

Waarom is opvoeden van pubers zo ingewikkeld? Hoe maak je goede afspraken met je puber? En niet onbelangrijk: hoe houd je het gezellig thuis? Deze en andere vragen beantwoordt de bekende kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve in een speciale online workshop voor puberouders.

Neve: ‘Pubers kunnen meer verantwoordelijkheid aan dan je denkt. Je kunt goede afspraken met ze maken,  bijvoorbeeld over hoe vaak ze op hun tablet zitten of hoe laat ze naar bed gaan. Mits je het gesprek op een goede manier voert.’

Tijdens dit live webinar kun je zelf ook vragen stellen aan Tischa Neve en geeft ze je gouden tips mee voor thuis!

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

7 september om 19.30 uur
Duur: 75 minuten
Prijs: € 20,-
Early birds prijs (t/m 31 augustus): € 15,-

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Betaalgegevens

Artikel*
Prijs*
€ 15,00
Porto kosten
€ 0,00
Totaal
€ 0,00
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op het telefoonnummer 020 - 55 18 718 en via pm.abonnement@weekbladpers.nl.
*
Wij maken je er op attent dat je gegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Je gegevens kunnen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen. Indien je geen prijs stelt op deze informatie, kun je dit per e-mail melden bij psychologie.abonnement@weekbladpers.nl of schriftelijk bij onze klantenservice, Postbus 611, 1000 AP Amsterdam.