Schrijf je in voor de Makkelijk gezond & slank challenge

Wil jij in 2019 op een makkelijke manier een gezonde en slanke start maken? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Zes dagen lang ontvang je iedere dag psychologische tips, artikelen en video’s, die je daarbij helpen. Schrijf je nu in en maak kans op het boek The Truth about Food: eerlijk over eten van Jill Fullerton-Smith.

Dit vind je misschien ook interessant

Video

Leren leven met een AMPUTATIE

‘Mijn spiegelbeeld zonder protheses went nooit’. Leon (36) kreeg op zijn 31e een bloedvergiftigi...

Bekijk video
Advies

‘Ik heb altijd het gevoel dat er nog iets moet’

Mijn drukke leven maakt me erg gestrest. Ik ben vaak moe en sinds kort heb ik hartkloppingen en haal...

Lees verder
Kort

Singles zijn steeds gelukkiger

Lees verder
Video

Ontspannen opvoeden

Bekijk video
Advies

‘Hoe voorkom ik die drama’s rondom huiswerk?’

Lees verder
Test

Krijgt je kind te veel schermtijd?

Lees verder
Training

Ontspannen opvoeden

Lees verder
Kort

Wanneer voel je je authentiek?

Lees verder