Psychologie Magazine lanceert Coachfinder, matchingplatform voor coaching

De vraag naar coaching neemt toe en ook het aanbod groeit hard. Daarom lanceert Psychologie Magazine een nieuw platform voor coaches en consumenten: Coachfinder. Een makkelijke manier om die betrouwbare coach te vinden die je verder helpt.

Het aantal coaches is de afgelopen vijf jaar met 66% gegroeid, bleek dit voorjaar uit gegevens van de Kamer van Koophandel. Met meer dan 63.000 ingeschreven coaches is het voor de consument niet eenvoudig om de juiste te vinden. Het beroep van coach is bovendien niet beschermd: iedereen mag zich coach noemen.

Coachfinder: het nieuw platform voor coaches en consumenten

Lees verder

Nieuw platform: Coachfinder

Coachfinder is een matchingplatform dat de zoektocht naar een betrouwbare coach makkelijker maakt. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van persoonlijke voorkeuren via een slim algoritme eenvoudig een coach vinden die bij ze past. Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd moet hebben. Coachfinder is op dit moment live in de provincies Noord-Holland en Utrecht, en wordt komende tijd stapsgewijs uitgebreid.

Iedereen verdient een coach

Psychologie Magazine wil de drempel naar coaching verlagen. Omdat coaching een belangrijke stap kan zijn in zelfontwikkeling – zeker in veeleisende en stressvolle tijden, waarin bovendien steeds meer aandacht is voor persoonlijke en professionele groei. De service van Coachfinder is gratis voor consumenten. De aangesloten coaches betalen een abonnementsfee voor hun profiel op Coachfinder.nl.

Van zelfhulp naar ondersteuning

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, al meer dan 37 jaar dé autoriteit in Nederland voor persoonlijke groei. Tien jaar geleden was Psychologie Magazine een voorloper in e-learning met de eerste succesvolle online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Met Coachfinder zet Psychologie Magazine een volgende stap: van zelfhulp naar daadwerkelijke ondersteuning door een vakkundige professional. Aansluitend bij de missie: Psychologie Magazine helpt je verder.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Advies

Hoe provoceer ik mijn narcistische moeder?

Lees verder
Advies

‘Mijn dochter is erg jong voor haar leeftijd’

Mijn oudste dochter is 15, maar lijkt in veel opzichten een jaar of 9. Ze mist daardoor de aansluiti...

Lees verder
Verhaal

Wandelcoaching – Al wandelend komen de antwoorden

Lees verder
Artikel

Lastige types herkennen (en aanpakken) met de Roos van Leary

Lees verder
Test

Coach worden, iets voor jou?

Lees verder
Advies

Wil ik wel af van mijn dwangmatige gedrag?

Lees verder
Training

Coach worden: de eerste stap

Lees verder
Advies

Ik ben autistisch – niet dom

Lees verder