Online masterclass – Leven met ADHD

 • 256 woorden
 • leestijd is
 • 2 minuten

Hoe kun je thuis functioneren als je zelfs simpele dingen vergeet? Hoe kom je tot je recht op het werk als je continu bent afgeleid? Expert Sandra Kooij geeft een online masterclass – voor wie zelf ADHD heeft, maar ook voor ouders, partners en familieleden. 

Tijdens de masterclass gaat Sandra Kooij in gesprek met Rutger den Hollander, ervaringsdeskundige en initiator van de app Super Brains, voor mensen met ADHD. Aan de orde komen vragen als hoe bouw je goede routines op? Hoe verbeter je je slaapritme? Hoe werkt medicatie zoals Ritalin?

Heb je al een vraag voor Sandra Kooij? Stuur die dan naar onze redactie: masterclass@psychologiemagazine.nl. Tijdens de masterclass wordt een selectie van alle vragen beantwoord.

Over deze expert: Sandra Kooij is universitair hoofddocent Psychiatrie aan het VUmc en hoofd van het specialisme ADHD bij volwassenen bij PsyQ in Den Haag. Daar startte ze zowel het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen als de Levenslooppolie ADHD.

 • Wat: online masterclass: ‘Leven met ADHD’
 • Wanneer: 19 september om 20:00
 • Duur: 45 minuten
 • Kosten: € 25,-
 • Taal: Nederlands

Na inschrijving ontvang je:

 •   per mail: een link naar de masterclass

Na afloop kun je de masterclass gratis terugkijken.

Schrijf je hieronder in voor de online masterclass Leven met ADHD met expert Sandra Kooij, op 19 september om 20.00 uur.
* Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Persoonsgegevens

Titel

Adresgegevens

Betaalgegevens

Artikel*
Prijs*
€ 25,00
Porto kosten
€ 0,00
Totaal
€ 0,00
Betaalwijze*
Nieuwsbrieven
Akkoord voorwaarden*
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op het telefoonnummer 020 - 55 18 718 en via pm.abonnement@weekbladpers.nl.
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw of aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.

Lees door via 100% Digitaal

 • Toegang tot álle online artikelen
 • Altijd het nieuwste magazine
 • Korting op onze trainingen
Al vanaf €4,- per maand!
Al abonnee? Log in
 • Meer over

  ADHD

  Druk, impulsief, ongeconcentreerd. Wie ADHD zegt, zegt 'lastig gedrag'. Maar ook niet meer dan dat - want waar de aandoening precies door wordt veroorzaakt, weten we nog steeds niet. Volgens sommigen is het vooral een verzinsel van de farmaceutische industrie, volgens anderen een van de meest ontregelende psychiatrische stoornissen die er zijn.

  Bekijk dit thema

Dit vind je misschien ook interessant

Test

Heb je ADHD-trekjes?

Voel je je onrustig? Ben je snel afgeleid? Misschien zijn het symptomen van ADHD. Wetenschappers van...

Lees verder
Kort

Weersverwachting: zwaar bedrukt

Bij een luchtvochtigheid van 80% of hoger – zoals op een plakkerige zomerdag – daalt onze stemmi...

Lees verder
Artikel

‘Roken is voor ADHD’ers extra slecht’

Lees verder
Artikel

Positief omgaan met ADHD

Lees verder
Advies

Hoe kan ik weer houden van mijn zoon?

Lees verder
Kort

Hyperactief en toch te dik

Lees verder
Artikel

Rustig zonder ritalin

Lees verder
Artikel

Snel afgeleid? Zo blijft u scherp:

Lees verder