Vergroot je zelfvertrouwen

Je bestelling

 
'Vergroot je zelfvertrouwen'
Prijs
€ 95,-

 
1 Mijn gegevens
2 Bevestiging bestelling

Training + jaarabonnement

Abonneenummer koppelen

Login


Wachtwoord vergeten

 


Account aanmaken

Leer steviger in je schoenen staan met de online training ‘Vergroot je zelfvertrouwen’. Je creëert een positievere kijk op jezelf en gaat op een meer ontspannen manier om met kritiek.

Ja, ik schrijf me in voor de online training Vergroot je zelfvertrouwen aan de Psychologie Academy, en ontvang deze samen met een jaarabonnement (100% Blad en Digitaal) voor € 95,-.

Steviger in je schoenen staan? Dat kan met de online training Vergroot je zelfvertrouwen. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met psychotherapeut en coach Fred Sterk en is gebaseerd op bewezen effectieve technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

Persoonsgegevens

Titel*

Adresgegevens

Betaalgegevens

Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
*
Wij maken u er op attent dat de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail melden bij (psychologie.abonnement@weekbladpers.nl) of schriftelijk bij onze klantenservice, Postbus 1570, 1000 BN Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement
Wij maken u er tevens op attent dat de disclaimer van toepassing is op deze aanbieding.