Presenteer jezelf krachtig

Vergroot je zelfvertrouwen

€ 75,- Abonneeprijs € 67,50
NIEUW!

Steviger in je schoenen staan? Dat kan met de online training Vergroot je zelfvertrouwen. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met psychotherapeut en coach Fred Sterk en is gebaseerd op bewezen effectieve technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

 • Wat leer ik

  In deze training leer je...

  • een positieve kijk op jezelf creëren
  • jezelf krachtig presenteren
  • ontspannen omgaan met kritiek
 • Wat krijg ik?

  De training bestaat uit 12 sessies. Hierin krijg je...

  • een dagboek-app voor op je telefoon
  • studiemateriaal: filmpjes, schrijf- en doe-opdrachten
  • wetenschappelijke achtergrondinformatie

Over deze training

 • Hoe werkt deze training?

  Als cursist krijg je toegang tot het online trainingsplatform. Hier krijg je als studiemateriaal filmpjes, schrijf- en doe-opdrachten. Je kunt de training volgen op je mobiel, tablet of pc.

  De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je gedrag en reacties. Daarin word je begeleid door de filmpjes en teksten in de training. Je doorloopt de training zelfstandig.

 • Hoe is deze training tot stand gekomen?

  Voor de online trainingen werkt Psychologie Magazine altijd samen met experts, therapeuten en wetenschappers. De online training Vergroot is zelfvertrouwen is ontwikkeld in samenwerking met GZ-psycholoog en psychotherapeut Fred Sterk.

  Hij heeft een eigen praktijk voor psychotherapie en helpt mensen hun doelen te analyseren en te vertalen naar de praktijk. Zijn methode is gebaseerd op bewezen werkzame, oplossingsgerichte technieken uit de cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie. Tevens is hij auteur van de boeken <i>Denk je sterk!</i> en <i>Een droomleven</i>.

  Fred Sterk is ook als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Hij beantwoordt via de website vragen van lezers met betrekking tot zelfbeeld. 

 • Hoe lang duurt de training?

  De training bestaat uit twaalf sessies. Als je een sessie afrondt, kun je direct starten met de volgende. Hierdoor kun je deze training helemaal in je eigen tempo doorlopen. Je profiteert echter het meest van deze training als je na elke sessie een pauze inlast om te oefenen en de stof te laten bezinken.

  Als je de training op een gemiddeld tempo volgt en alle opdrachten serieus uitvoert, duurt deze ongeveer twee maanden.

   

de expert

Maak kennis met Fred Sterk Fred Sterk
Fred Sterk is GZ-psycholoog en psychotherapeut. Hij heeft een eigen praktijk voor psychotherapie en helpt mensen hun doelen te analyseren en te vertalen naar de praktijk. Zijn methode is gebaseerd op bewezen werkzame, oplossingsgerichte technieken uit de cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie. Tevens is hij auteur van de boeken Denk je sterk! en Een droomleven.
Ontvang een proefles (gratis)

Kies jouw inschrijving

Wat past het beste bij je?
Meest gekozen

Dit vind je misschien ook interessant

Training

Mindful eten

Lees verder
Training

Positief denken

Lees verder
Training

Rust in je hoofd

Lees verder
bewezen effectief
bewezen effectief
een leven lang profijt
een leven lang profijt
laatste inzichten uit de wetenschap
laatste inzichten uit de wetenschap