Rust in je hoofd

Je bestelling

 
'Rust in je hoofd'
Prijs
€ 95,-

 
1 Mijn gegevens
2 Bevestiging bestelling

Training + jaarabonnement

Abonneenummer koppelen

Login


Wachtwoord vergeten

 


Account aanmaken

Met deze online training leer je het kritische stemmetje in je hoofd het zwijgen op te leggen en mindful om te gaan met je emoties.

Schrijf je hier in voor de online training Rust in je hoofd aan de Psychologie Academy.

Met deze online training leer je het kritische stemmetje in je hoofd het zwijgen op te leggen en mindful om te gaan met je emoties. Door zelfcompassie en met technieken uit de mindfulness vind je meer innerlijke rust en ben je vriendelijker voor jezelf. Deze training is geschikt als je (te) kritisch bent voor jezelf en op een milde manier met jezelf om wilt gaan.

Persoonsgegevens

Titel*

Adresgegevens

Betaalgegevens

Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
*
Wij maken u er op attent dat de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail melden bij (psychologie.abonnement@weekbladpers.nl) of schriftelijk bij onze klantenservice, Postbus 1570, 1000 BN Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement
Wij maken u er tevens op attent dat de disclaimer van toepassing is op deze aanbieding.