Leer loslaten

Je bestelling

 
'Leer loslaten'
Prijs
€ 95,-

 
1 Mijn gegevens
2 Bevestiging bestelling

Training Loslaten + jaarabonnement

Onzekerheid op het werk, verdriet om een verloren liefde, zorgen om een kind: met de online training Loslaten leer je lastige emoties een plaats te geven. Zonder dat ze je ontregelen.

Ja, ik schrijf me in voor de online training Loslaten aan de Psychologie Academy, en ontvang deze samen met een jaarabonnement (100% Blad en Digitaal) voor € 95,-.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Betaalgegevens

Artikel*
Prijs*
€ 95,00
Porto kosten
€ 0,00
Totaal
€ 0,00
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw of aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.
Wij maken u er tevens op attent dat de disclaimer van toepassing is op deze aanbieding.