Naar een geweldig leven

In 3 stappen naar je droombaan

Droom je weleens van een ander leven? Een leven waarin je elke dag doet wat je het liefste doet. Je geld verdient met dat waar je écht blij van wordt? En waarin je je creativiteit en talent kwijt kunt. In deze nieuwe online training slaan Psychologie Magazine en 365 Dagen Succesvol hun handen ineen. Meld je hier aan en wij helpen je om je droom waar te maken.

 • Wat leer je?

  In deze training leer je...

  • wat je passie is en wat je belangrijkste kwaliteiten zijn
  • je belemmeringen uit de weg te ruimen
  • welke stappen je kunt zetten op weg naar je droombaan
 • Wat krijg je?

  Deze training bestaat uit dertien sessies. Hierin krijg je...

  • alles wat je nodig hebt om je eigen plan van aanpak te maken; zodat het niet bij dromen blijft
  • energie en inspiratie door bezig te zijn met wat je het liefste doet
  • inspirerende video’s en oefeningen om dichter bij je verlangens te komen

Over deze training

 • Een droombaan; wat is dat?

  Het is verleidelijk om ervan uit te gaan dat ons gedrag altijd in lijn is met onze waarden. Maar veel van ons gedrag wordt gestuurd door onze omgeving, zoals de economische omstandigheden, onze vrienden en ouders die iets goed- of afkeuren, of onze baas die ons vraagt om bepaalde dingen te doen.

  In deze praktische training ontdek je wat je écht wilt, wat je waarden en talenten zijn. We kijken naar je belemmerende gedachten en draaien ze om. Waar liggen je kansen? Daarna ga je met je verlangens aan de slag en maak je een stappenplan om je leven te veranderen. Daardoor blijf je niet alleen maar dromen over de toekomst, maar maak je werk van je droom.

 • Hoe werkt de training In 3 stappen naar je droombaan?

  Schrijf je nu in voor de effectieve training In 3 stappen naar je droombaan en je krijgt direct toegang tot ons exclusieve online trainingsplatform. Je kunt de training overal volgen: op je mobiel, je tablet of pc. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

  Via het besloten trainingsplatform ontvang je filmpjes, schrijf- en doe-opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Door de opdrachten te maken, krijg je meer inzicht in jezelf, je gedrag en reacties. De filmpjes en teksten in de training begeleiden je in dit proces; er leest dus niemand met je mee.

  We hebben elf gevarieerde lessen ontwikkeld die je in je eigen tempo kunt volgen. Moet je halverwege de les weg of wil je iets langer over een antwoord nadenken? Dan kun je altijd tussentijds opslaan en later weer verder gaan. Je kunt je antwoorden en het verdiepingsmateriaal tot een jaar na afronden van de training terugvinden.

 • Wat is 365 Dagen Succesvol?

  Nederland is in 2020 het gelukkigste land van de wereld. Dat is de missie van David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Ze ontwikkelden daartoe een methode van 13 stappen naar geluk en succes. Via video’s, boeken, blogs en seminars verspreiden ze hun methode over Nederland.

  Elk jaar zit hun Jaarprogramma bommetje vol, maar daarmee bereik je niet heel Nederland. Daarom slaan Psychologie Magazine en 365 Dagen succesvol de handen ineen voor deze online training. In de training begeleiden David en Arjan je via video’s en inspireren je bij het maken van de opdrachten. Ook leer je wat hén inspireerde om van hun missie hun levenswerk te maken.

  Meer weten? Kijk op de website of de facebookpagina van 365 Dagen Succesvol.

 • Hoeveel tijd kost de training?

  De droombaan-training bestaat uit elf lessen. Als je een les afrondt, kun je direct starten met de volgende. Hierdoor kun je deze training helemaal in je eigen tempo doorlopen.

  Je profiteert echter het meest van deze training als je na elke les een pauze inlast om te oefenen en de stof te laten bezinken.  Je doorloopt de training dan in 6 tot 8 weken. Hoe lang je bezig bent met een les wisselt, maar reken op ongeveer een half uur tot een uur.

 • Hoe is de training opgebouwd?

  De training bestaat uit elf sessies. In die sessies doorloop je de 3 stappen naar je droombaan. In de eerste stap ontdek je wat je passie is. Wat doe je het allerliefste?
  Daarna ga je op zoek naar je talenten en tot slot onderzoek je of er behoefte is aan de combinatie van jouw passie en talent.
  Op basis daarvan formuleer je je missie: datgene waar jij voor wilt gaan. Je eindigt de training met het maken van een concreet stappenplan, zodat je direct aan de slag kunt.

  De training bestaat verder uit:

  • inspirerende en verhelderende filmpjes met David en Arjan van 365 dagen succesvol;
  • diverse geleide visualisaties
  • doe-opdrachten die je meer zelfinzicht geven;
  • inspirerende achtergrondverhalen van de schrijvers van Psychologie Magazine.

 • Moet ik mijn leven helemaal omgooien?

  Waarschijnlijk heb je het helemaal niet zo slecht, misschien heb je zelfs wel een goed leven. Maar er knaagt iets; je zou kunnen zeggen dat het hebben van een goed leven het grootste gevaar is voor het hebben van een geweldig leven.

  In deze training werken we toe naar een geweldig leven. Je wilt veranderen en daarvoor moet je inderdaad handelen. Dat doe je natuurlijk niet van de een op de andere dag. Dat betekent niet dat je niet kan beginnen. Maar je moet er wel tijd voor maken, bijvoorbeeld een dag of avond in de week. Langzaam kun je dan naar je droombaan groeien.

  We helpen je bij het maken van een stappenplan met behapbare acties. Wat zijn praktische stappen op weg naar je droombaan? Ook maak je doelstellingen op korte en lange termijn. Daarmee geef je richting en meer betekenis aan je leven.

 • Welk resultaat kan ik verwachten?

  Aan het eind van de training heb je helder voor ogen hoe jouw droombaan eruit ziet. Je weet wat je echt belangrijk vindt in je leven en waar je goed in bent.  Ook heb je de eerste concrete stappen op weg naar je droombaan gezet en eventuele belemmeringen uit de weg geruimd. Je zit vol inspiratie en energie om te gaan doen wat je echt wilt.

de expert

Maak kennis met David & Arjan 365 dagen succesvol
Nederland is in 2020 het gelukkigste land van de wereld. Dat is de missie van David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Ze ontwikkelden daartoe een methode van 13 stappen naar geluk en succes.

Wat cursisten zeggen

Ik weet nu wat ik écht belangrijk vind en waar ik voor wil gaan
Ruby
Ik was niet ongelukkig in mijn werk, maar nu ik weet dat het zoveel beter kan en haal ik veel energie uit mijn nieuwe baan
Mick

Kies jouw inschrijving

Wat past het beste bij je?
Meest gekozen

Dit vind je misschien ook interessant

Training

Vergroot je zelfvertrouwen

Hoe je steviger in je schoenen gaat staan ontdek je tijdens deze training!

Lees verder
Training

Mindful eten

Leer beter te luisteren naar je lichaam, waardoor je meer geniet en genoeg hebt aan minder.

Lees verder
Training

Leer loslaten

Leer lastige emoties een plaats te geven. Zonder dat ze je ontregelen.

Lees verder
bewezen effectief
bewezen effectief
een leven lang profijt
een leven lang profijt
laatste inzichten uit de wetenschap
laatste inzichten uit de wetenschap