De Psycho Show

Lees hier alles over het nieuwe programma

Vanaf woensdag is hoofdredacteur Sterre van Leer wekelijks te zien in ‘De Psycho Show’. Dit nieuwe programma van BNNVARA neemt het menselijke brein onder de loep.

Deze week in 'De Psycho Show'

Deze week zal de derde aflevering van 'De Psycho Show' te zien zijn. In deze aflevering komen onder andere misofonie, het Alice in Wonderland-syndroom en botox voorbij.

Lees verder

Daniëlle (23) lijdt aan misofonie. Het geluid van gesnurk, geknaag en gepulk drijft haar tot pure razernij.

Deze week in 'De Psycho Show' komt het onderwerp misofonie aan bod. Eerder interviewden we Daniëlle Dijkstra, die lijdt aan misofonie. Een medereiziger die op een appel kauwt. Haar vriend die in zijn slaap zwaar ademt. Daniëlle kan er níét tegen – het drijft haar tot razernij. En aan een behandeling wordt gewerkt.

Lees verder

Hoofdredacteur Sterre van Leer vaste gast bij 'De Psycho Show'

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink presenteren vanaf september samen 'De Psycho Show'. In dit splinternieuwe programma bespreken zij weetjes en nieuwe inzichten.

Lees verder

Niels (27) onderging een bloosoperatie

Niels bloosde om het minste of geringste, zelfs aan de keukentafel thuis. En hij schaamde zich daar vreselijk voor. Tot twee jaar geleden. Toen onderging hij een bloosoperatie.

Lees verder

Filemon en Sophie duiken in menselijke psyche: ‘We hebben allemaal wel iets’

Welke invloed hebben de seizoenen op je gemoed? Met welke overtuigingstrucs krijg je salarisverhoging? In 'De Psycho Show' gaan Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink op zoek naar de antwoorden.

Kijk de video

‘Ik kan mijn kinderen niet meer knuffelen’

‘Laat mij maar gaan,’ zei Mieke van Oss (45) toen ze verlamd raakte. Vóór het ongeluk was ze een drukke, werkende moeder van kleine kinderen, nu zit ze in een rolstoel en moet overal bij geholpen worden.

Lees het interview

Verhaal

Het grote vergeten

Tweeduizend foto’s per dag, twee weken lang. Helpt dat om al die alledaagse momenten te onthouden ...

Lees verder
Artikel

Pas als dat been eraf is, voel ik me compleet

'Als kind wist ik al zeker dat mijn linkerbeen niet bij mij hoorde. Ik kon enorm jaloers worden op m...

Lees verder
Artikel

Nocebo’s in het brein

Lees verder
65737