1 jaar Psychologie Magazine (13x)

Ja, dat wil ik!

1 jaar voor 6,50 per maand

Ontvang 10x per jaar Psychologie Magazine én 3 specials! Die zijn extra dik en hebben nog meer inzichten over specifieke thema's. Voor 7,75 6,50 p/m.

Ja, dat wil ik!

pijl

Jouw 1e editie

Vergroot je zelfvertrouwen

Krijg advies van experts Fred Sterk en Frederike Mewe om te werken aan meer zelfvertrouwen. Doe de zelftest over hoe het gesteld is met jouw vertrouwen in jezelf en leer ook wat zelfvertrouwen eigenlijk is en hoe dat nou werkt.

Je seksuele passiestijl

In het begin vrijt vrijwel iedereen de sterren van de hemel, maar daarna komt de klad er nogal eens in. Als je weet wat jouw seksuele passiestijl is, weet je óók wat je daaraan kunt doen.

Jubileumspecial

Dompel je onder in 40 jaar Psychologie Magazine met deze speciale editie. Lees over hoe een te sterke focus op het losse individuele 'ik' ons onterecht uit elkaar speelt. Ontdek het wetenschappelijk nut van trippen op paddo's. Plus: Welk inzicht maakte alle verschil? 8 experts over hun persoonlijke ervaring. Extra dik nummer!

En verder

Je ontvangt deze zomer het Zomerboek, boordevol ideeën voor een mooie zomer. Ook krijg je natuurlijk nog heel veel andere edities met belangrijke en praktische inzichten, zelftests en boekentips. Aan het eind van het jaar ontvang je tevens een bijzondere special om je de winter door te helpen.

En, je krijgt als abonnee van Psychologie Magazine ook nog eens 15% korting op diverse trainingen van Psychologie Academy.

Dit krijg je

  • 13x Psychologie Magazine thuisbezorgd
  • Toegang tot duizenden artikelen en adviezen
  • Gratis voorgaande digitale edities lezen
  • 15% abonneekorting op trainingen
222663